”Ühe muusiku kõrvale sobib teine muusik, kelle elugraafik on sama pöörane kui sinu oma ja kes saab sinu muredest/ probleemidest/ rõõmudest 150% aru,“ nii arvab alati särav laulja Tanja Mihhailova.

Kas muusika täitis teie elu juba lapsepõlves?
Jah! Olin nelja aastane, kui mu ema viis mind laulu- ja tantsustuudiosse ja esimese muusikali peaosa sain juba viieselt. Praegu võin tunnistada, et olen laulja ja tantsija juba 25 aastat.

Millised projektid teil praegu käsil on?
Hetkel valmistun saate “Sinu nägu kõlab tuttavalt” finaaliks, esinen muusikalis “Viimane kauboi” Endlas ning just hakkasid “Thriller Tribute to Michael Jackson” proovid Vanemuises. Samal ajal tutvustan oma värsket albumit “Gemini” klubides ja ka esineme bändiga Swingers mööda Eestit. Paar suurt projekti on veel tulekul,  nii et igav ei hakka!

Kuidas kirjeldaksite ühe muusiku elu Eestis?
Muusiku elu Eestis ei ole roosa ja pilvitu. Sa pead töötama 24/7. Neid päevi, kui ma ärkan ja ei tee midagi (ehk siis söön ja vedelen diivanil) on väga vähe. Nädala sees on proovid, kokkusaamised, intervjuud, kontserdid jne. Nädalavahetustel on esinemised. See elu on põnev ja rutiinivaba ja see on tee mille endale ise valinud olen. Mina igatahes olen väga rõõmus ja tänulik, et saan oma unistustes elada.

Milline kaaslane sobib muusiku tihedasse ellu?
Teine muusik, kelle elugraafik on sama pöörane, kui sinu oma ja kes saab sinu muredest/probleemidest/rõõmudest 150% aru.

Teie unistused ja eesmärgid tulevikuks?
Suurelt ei oska unistada, mul on alati palju väikseid unistusi. Unistan, et kodu saaks lõpuks valmis!

Mida ütleksite inimestele, kes ei ole enda jaoks leidnud õiget teed?
Kõik tuleb elus omal ajal, ära loobu unistamisest.

Millise inimesena ennast kirjeldaksite?
Enesekriitiline perfektsionist, kes armastab oma perekonda ning sõpru ja üritab kõiges näha ainult positiivsust.

Kuula ka Tanja Mihhailova uuelt albumilt laulu ”Supernatural“