Möödunud aastal sai rootsi modell, kunstnik, näitleja ja Big Brother võitja Carolina Gynning väikese tütre emaks. Sünnitus ei läinud aga nii nagu ta oli planeerinud. Sünnituse ajal tundis ta, et “nüüd aitab mulle” ja tahtis koju minna, vahendab Expressen.

Eelmise aasta juunis said Carolina Gynning (34) ja tema elukaaslane Alexander Lydecker (32) esimest korda lapsevanemateks.

Carolina arvas, et beebi “hüppab ise välja”. Sünnitusest sai aga tema sõnul õudusunenägu. Tütar Alicia jalge vahel, otsustas Carolina koju minna. “See oli kõige hullem, mis ma kogu elu jooksul teinud olen,” ütleb ta.

Enne sünnitust oli Carolina rahulik ja tasakaalukas. Ta ei suutnud uskuda, et lapse sünnitamine endaga probleeme kaasa võiks tuua. Kuid sünnitus ei kulgenud sugugi nii nagu ta seda endale ette oli kujutanud. “Haiglasse minnes uskusin, et sünnitamine läheb mul väga libedalt. Laps tuleb sulpsti välja. Milleks tuimestus, see on looseritele, mõtlesin ma. Kui ma haiglasse läksin, polnud veed veel läinud ja tuli auk teha. Siis algas põrgu. Kümme tundi katastroofi, ” räägib Carolina Kanal 5 telesaates. “Pean ennast inimesena kohutavalt tugevaks. Ma olen seda, aga ainult teatud piirini.”

Hingamisharjutustest, mida Carolina oli harjutanud, polnud mingit kasu. Kõige raskemal hetkel otsustas ta koju minna, laps jalge vahel rippumas. “Kes jõuab jooga peale mõelda kui pool last on väljas. Siis tundsin ma, et “mulle aitab”. Ûtlesin haiglas kõigile, et nüüd lähen ma koju. Viskusin põrandale ja see oli ju lapsele ohtlik. Elukaaslane aitas mu üles.”

Kui laps oli sündinud, oli esimene mõte: “Sa ei tohi kunagi kodunt ära kolida!”

Pärast emaks saamist tunneb Carolina end õnnelikuma ja harmoonilisema inimesena  kui kunagi varem. Armastus tütre vastu kasvab iga päevaga ja ta soovib hea meelega veel lapsi. Ka loodab ta, et Alexander varsti abieluettepaneku teeb.