Angela Aagi esimene sooloalbum on peagi valmimas. Sügisel ilmuvalt plaadilt laul “Siin ja praegu” on juba praegu fännidele teada-kuulata. Juba singlina ilmunud laulu sõnade autor on Janika Sillamaa, muusika lõi Angela ise.

“Minult tuli story ja Janika pani selle sõnadesse. Tunneme teineteise olemust ja sisemust päris hästi,” räägib Angela. Seni kitarristina tuntust kogunud Aak räägib, et oma ilmuval plaadil mängib ta ise sisse ka kõik teised muusikariistad. “Iseennast usaldad ju ikka kõige rohkem.”

Eesti muusikas valitseb Angela meelest praegu huvitav aeg. “On palju erinevat muusikat, põnevaid plaate on valminud ja valmimas. Tõsi, kontserttegevust on palju vähem.” Küsimusele, kas Angela suvi on täis vaid muusikat, vastab särtsakas Angela: “Tundub nii. Ehk saab pisut reisitud ka mööda Eestimaad, külastada Saaremaad. Suuremaid plaane hetkel ei ole.” Külmast juunikuust ta end heidutada ei lase: “Pole halba ilma, on valesti valitud riided.”

Angela aitab ka Blacky´l plaati kokku panna: “See saab olema põnev plaat, kus saab kuulata erinevate rahvuslike lugude töötlusi.”