2007-l aastal sai Lene Alexandra Øien’i laulust “My Boobs are OK” ülemaailmne hitt. Ta võistles kaks korda lauluvõistlusel “Melodi Grand Prix”, võitis tantsuvõistluse “Let’s Dance!” (Eestis “Tantsud tähtedega!”, toim.),  võttis osa Norra “Iidol”’ist (Eestis “Eesti otsib superstaari”, toim.), ning “Robinson”’ist. 

Nüüd kirjutas Lene Alexandra koostöös kirjanik Anne-Karine Strøm’iga raamatu “Bra nok!”. Norra VG TV tegi Lene’ga intervjuu, vahendab VG Nett.

Lene Alexandra Øien (31) räägib raamatus “Bra nok!” (“Piisavalt hea!”, toim.) oma lapsepõlvest ja noorusaastatest. Juba 12 aastaselt hakkas ta alkoholi jooma ja endast vanemate poistega suhtlema. “Mul oli tihti blackout,” ütleb ta VG TV’le. “Ma ei mäletanud alati, mis toimus, aga ükskord langesin grupivägistamise ohvriks. Selline asi jätab jälje.” Lene oli siis 12 aastane. Ise ta seda ei mäleta. Järgmisel päeval rääkis talle vägistamisest üks sõbranna. “Ma oleksin soovinud, et ta poleks rääkinud,” ütleb Lene. “Ta rääkis detailselt, mis toimus. Et mind heideti ringi ja võeti üksteise järel ette. Hiljem kuulsin, et vägistamise ajal hüüdsin ma oma ema.”

Lene Alexandra ei pöördunud politsei poole. “Elasin väikeses kohas, kus kuuldused levisid kiiresti. Ma tundsin end odavana. Ma ei võtnud seda kui vägistamist. Paljude aastate jooksul võtsin kogu süü enda peale ja alles mõned aastad tagasi sain aru, mis minuga oli tehtud. Nii et minu jaoks polnud see loomulik, et kellelegi midagi rääkida.”

Lene loodab, et tema avameelsus aitab teisi inimesi. “See on võib-olla tavalisem kui võiks arvata. Keegi ei taha meelsasti vägistamisest rääkida ja ma usun, et kui me sellest räägime, siis julgevad ehk inimesed abi otsida enne kui on liiga hilja.”