Täna ilmub trio Ewert Sundja, Erki Pärnoja ning Kristjan Kallas esimene ühine kauamängiv “The Hills Behind the Hills”.

Plaat on salvestatud maakodus ning produtseeritud ja väljaantud ise. Album sisaldab üheksat ingliskeelset indie-folk sugemetega pala, mille orgaanilist rütmi loovad kitarr, elektriorel, kellamäng, balalaika ja trummid. “The Hills Behind the Hills“ on hingega tehtud isiklik plaat – teemad puudutavad ühiskonda, perekonda, suhteid ja muidugi armastust,” kirjeldas Ewert Sundja enda ja heade sõprade ühistööna valminud uut albumit.

Esimene, septembri keskel välja antud singel uuelt plaadilt kandis samuti nime “The Hills Behind the Hills“. Alates 7. oktoobrist ilmub album ka poelettidele.

Trio sai alguse 2007. aastal, kui Ewert, Erki ja Kristjan avastasid koosmängimise võlu ja otsustasid koonduda nime Ewert and The Two Dragons alla. Ewert Sundja on võitnud „Kaks takti ette“ laulukonkursi (2003) ning mänginud ansamblites The Provokers, Precious ning Thief. Erki Pärnoja pälvis 2007. aastal auhinna „Noor Jazzitalent“ olles mänginud kollektiivides 4Tune Quartet, MaiNekkHööts, Ines ning osalenud paljudes džässmuusikaprojektides. Kristjan Kallas, klassikalisest löökpillimängust free-jazzini toimetav mitmekülgne trummar. Mängib kollektiivides Thief, Ines, Dramamama etc.

Plaadiesitluskontserdid toimuvad 23. oktoobril Tallinnas Mustpeade majas ning 31. oktoobril Tartus Genialistide klubis koos ansambliga Dahling.