OHMYGOSSIP — Victoria Beckham pole rahul hiljutise iluoperatsiooni tulemusega ning püüab oma nägu varjata. “Ta on väga kohkunud,” ütleb allikas, vahendab Veckans NU!

Victoria Beckham käis Pariisis, et kaasa elada  David Beckham’i  jalgpallimatshile Paris Saint-Germain meeeskonnas. VIP-tribüünil istusid koos temaga David’i ema Sandra ja üks õdedest Joanne.

Seltskond äratas suurt tähelepanu nii publiku kui ajakirjanike hulgas, sest Victoria käitus enam kui kummaliselt, üritades järjekindlalt oma nägu varjata, jaki kraed nii kõrgele kui võimalik tõmmates.

Allika sõnul varjas Victoria huuli, sest on lasknud neid suurendada. “Victoria kardab, et see näeb välja nagu oleks tal pardinokk,” ütleb allikas ajakirjale Closer. “Ta on väga kohkunud ja kardab, et on läinud liiga kaugele.”

Vaatamata pingutustele ei õnnestunud Victoria’l terve matshi jooksul huuli varajata ning ühel fotograafil õnnestus ta uutest huultest pilt teha. “Tema ülahuul näeb vägagi teistsugune välja,” ütleb ilukirurg Angelica Kavouni. “See on nüüd paksem ja uue kujuga, loomulikul kujul oli see väga kitsas.”

Kavouni ei usu, et Victoria vaid rindu ja huuli on kohendanud. “Tal on alati nahaga probleeme olnud, kuid see näeb fantastiline välja.  Kahtlustan, et ta laseb lauba ja kortsude sisse Botox’it süstida ning käib reeglipäraselt noorendavat näohooldust ja laserravi tegemas.

Victoria sõbranna sõnul teeb ta seda kõike suurest hirmust vananemise ees. “Ma ei tea, kas teda hirmutab kõige rohkem vananemine või see, et hakkab välja paistma nagu oleks ta liiga palju operatsioone teinud.”

Kaks aastat tagasi ütles Victoria ajakirjale InStyle, et mõistab neid, kes otsivad abi iluoperatsioonidest, kuid tahab ise väärikalt vananeda. “Operatsioonid ei ole minu jaoks mingi probleem, kuid minu meelest on see imelik kui sul on 25 aastase nägu ja 65 aastase keha. Minu meelest on palju kaasaegsem püüelda loomuliku välimuse poole. Aga kui sa mu käest aasta pärast seda uuesti küsid, siis arvan ehk teisiti,” ütles Victoria.