Reedel, 9. oktoobril toimub Club von Überblingenis üritustesari „Sajandi afäär“ Michael Jacksoni stiilis.

Üritus on pühendatud hiljuti lahkunud popkuningale Michael Jacksonile. Tema missiooniks oli ühendada muusikaga kõik rahvused erineva nahavärvi ja regilioossete uskumustega olenemata sellest kas nad on Black or White. Just sellest sai inspireeritud ka antud üritus.

Sel õhtul saab näha tantsutrupi esinemist ja ainulaadset Michael Jacksoni originaalkontserdi sarnast etteastet erinevate laserefektide ja võimsa pürotehnikaga.
Ürituse korraldajate teatel muudetakse klubi tundmatuseni, valguse juhatamise ja organiseerimisega tegeleb professionaalne S&L Concept valgusoperaator, laserefekte seadistab Elite Lasers ja etteaste lavastaja on tuntud režissöör agentuurist Fabrique-Unique.

Baarist saab osta erihinnaga popkuninga repertuaari temaatilisi kokteile. Vip rõdul kositataks külalisi šokolaadipurskkaevu, tervitusjookide ja puuvilja assortiidega. Publikut soojendab DJ Oganez Lätist.

Ürituse piletid on saadaval eelmüügis Piletilevi müügipunktides ja Statoili bensiinijaamades hinnaga 200 krooni ja VIP 400 krooni. Kohapeal on piletid hinnaga 250 krooni/VIP pilet 500 krooni ja flaieriga 200 krooni/VIP pilet 400 krooni. Kõigil, kellel on sünnipäev 5.-10. oktoobil, on sissepääs tasuta.