“Eesti otsib superstaari” teatrivoorus otsustasid viimast korda lauljate saatuse üle kohtunikud. Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Rein Rannap valisid välja 25 lauljat, kes pääsesid edasi stuudiovoorudesse. Üks õnnelik on kaunis ning andekas Birgit Varjun, keda näeme juba 8. oktoobril toimuvas stuudiovoorus.

Kui võrdleksid ennast mõne tuntud staari või staaridega, siis kellega sooviksid sarnaneda?
Need, keda mina staarideks pean, on lihtsalt nii head, et ma ei söandaks end nendega ühele pulgale panna. Pigem püüan leida midagi ainult minule omast.

Kui kaua oled muusikaga tegelenud? Kas sul on ka juba varasemaid võite muusika vallas?
Muusikaga olen ma tegelenud juba oma 15 aastat! Selle aja jooksul, on olnud nii suuremaid kui ka väiksemaid võite erinevatel konkurssidel.

Millist muusikat armastad kuulata? Millist muusikat on plaan ise tegema hakata?
Ma kuulan meeletult palju erinevat muusikat! Seda, mida täna armastan, võin homme juba vihata. Teatud lemmikud on mul jäänud – nt Guns`n Roses, Skid Row, Janis Joplin, Beth Hart jne. Midagi pole teha – 80 ruulivad. Ja just midagi samalaadset tahaksin ise ka teha tulevikus ja eks algus ole juba tehtud ka!

Kas oled ise juba mõne laulu sõnade või viisi autor?
Jah, mul on väga palju omaloomingut, mida esitan ka oma bändiga.

Mis on sinu unistus – kas unistad läbilöögist Eestis, läbilöögist Euroopas, läbilöögist maailmas? Milline on sinu plaan ja strateegia oma soovide täideviimiseks?
Ideaalne variant oleks see, kui saaks teha seda, mis mulle meeldib ja teha seda võimalikult hästi. Järjest suuremad läbilöögid oleksid juba boonuseks.

Kas sinu muusikat või sinu esituses kellegi teise laule saab näiteks youtube´ist kuulata?

Ja on üks laiv-ülesvõte, kus ma bändiga- “The Stor” esitan rockiklassikast lugu “Knockin on heavens door”

Mis teeb sinu meelest staarist tõelise staari? Kas tahad saada staariks, kes ei karda tähesära, annab julgelt intervjuusid, suhtleb meedia ja fännidega või soovid teha vaikselt muusikat endale, ehk anda välja plaadi, aga seda vaikselt, omaette, eestlaslikult?
Ma arvan, et tõeline staar on see, kes saab hakkama nii tähesära, meedia kui ka fännidega ja suudab samal ajal iseendaks jääda. Ise arvan, et möllu võiks ju olla – järelikult pole ma vist eriline “eestlaslik” vaikselt omaette nokitseja. Lõppkokkuvõttes pole tähtis see, kuidas sa oma muusikat teed, vaid see, kuidas selle edasi suudad anda.

Milline oleks sinu unistustetiim, kes sinu heaks töötab? Alates produtsentidest-manageridest kuni juuksuriteni välja.

Neli tankisti ja koer – ha ha haa!

 

Birgit Varjunit näeb juba 8. oktoobril toimuvas stuudiovoorus. Veel astuvad esimeses voorus üles Getter Jaani, Elina Netšajeva, Eliisa Kõiv, Sabrina Abdullajeva, Kristiina Freimane, Kerli Kivilaan, Kene Vernik, Liisa Orav, Liina Uibo, Anne Arrak, Maria Alanurme ja Anna Kutšinskaja.