“Esinen põhimõtteliselt iga nädal kusagil. Suvetuuridest on tähtsündmuseks muidugi “2 Quick Start 20″ juubeli kontserdid,” räägib muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le ning kutsub inimesi rohkem kontserte külastama.

Virgo Veldi, kus asub teie sünnikodu ja kui noorelt tekkis teil huvi muusika vastu?
Olen pärit Aserist, Ida Virumaalt. Minu ema ja isa olid väga musikaalsed, kuigi ilma akadeemilise hariduseta. Esimesse klassi minnes panid vanemad mind ka muusikakooli klaverit õppima. Paraku ei läinud see kokku minu plaanidega ja mind visati pärast esimest klassi muusikakoolist välja :)) Hiljem kui olin 12 aastane hakati muusikakoolis ka puhkpille õpetama ja selgus, et ka saksofoni. Kust ma selle saksofoni võtsin kahjuks ei mäleta. Aga enne seda veel vahepeal mängisin kohalikus puhkpilli orkestris rinna-tenorit ja kooli bandis bass-kitarri.

Mida põnevat meenutaksite Anne Veski 55. juubelikontsertidest kus teiegi osalesite?

Anne Veski tuur minu jaoks oligi kogu täiega põnev ja muidugi nauditav! Esineda koos nii karismaatilise ja suursuguse artistiga ei ole just igapäevane asi.

Millistes ansamblites ja orkestrites te mänginud olete?

Olen mänginud Rock’n roll bandis, KOP’is, Junkroots’is, Estonian Dream Big Bandis, Dave Benton bandis, 2 Quick Start’is, Virgo Veldi Bandis, SaxEst’is ja külalisena veel paljudes erinevates bandides. Ja märkimata ei saa jätta ka koostööd paljude Eesti DJ-ga.

Millist muusikat te kuulate ja kes on teie lemmikud?

See lemmikmuusika väljaütlemine on väga raske, kuna see hõlmab nii klassikalist kui pop muusikat. Aga kui nimetada näiteks üks lugu popmuusikast siis UB40 “Red Red Wine” toob alati naeru suule ja jala tatsuma :))

Millist raadiojaama te meelsasti kuulate?
Raadiojaamadest on minu valikus Raadio Tallinn, Klassikaraadio ja Vikerraadio.

Perekonnaseis?
Olen abielus!

Huvialad?
Minu hobideks on juba aastaid erinevad võitlukunstid. Olen harrastanud Tai Chi’d, Kung Fu’d, Hapkido’d, Taekwondo’d, Tai Box’i ja traditsioonilist Poksi.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja suveks?

Esinen põhimõtteliselt iga nädal kusagil. Suvetuuridest on tähtsündmuseks muidugi “2 Quick Start 20” juubeli kontserdid.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Inimesed, käige ikka kontserditel!!!