Lauljatar Hannah on Briti muusikamaastiku tõsiselt ette võtnud ning tema äsjailmunud teine singel “Shadow On The Wall” sisenes sellel nädalal uue tulijana Briti ainukese ametliku muusikaedetabeli UK Music Week Club Chart TOP 40 tabelisse, starides 24. positsioonilt.

Hannah’i uus singel „Shadow On The Wall“ on sündinud koostöös eelmisel aastal edukaima Briti produtsendi Steve Bookeriga, kelle sulest pärineb 2008 aasta enimmängituim lugu maalimas – Duffy „Mercy“.

Mitmete Brit Award ja Grammy auhindadega pärjatud Booker on koos Hannahiga kirjutanud lauljatari peatselt ilmuvale albumile lausa neli lugu.

“Steve Booker on minu jaoks iidol, ta on hetkel kõige nõutuim produtsent Inglismaal, kirjutades ja lindistades ainult maailma tipp-nimedega, kuid samas on ta väga siiras ja meeldiv inimene, kellega on niivõrd lihtne koos kirjutada ja töötada. See et oleme koos kirjutanud kolmandiku minu uuest albumist on lihtsalt sõnukirjeldamatult ülev tunne!“ räägib Hannah.

Hannah’i uuele singile on teinud remixid sellised maailmatuntud DJ’d nagu Bimbo Jones, kellel on ette näidata üle 40 esikoha hiti üle maailma, rääkimata klubimaastiku tipptegijatest – Sharp Boys, Riff&Rays ning Hollandi remixikangelane Mischa Daniels.

Hannah’i uue singli üle rõõmustas ka hiljuti vanameister Boy George, kes uut lugu lausa kahel korral õhtu jooksul oma klubikülastajatele ette mängis.

Lauljatari esimene singel „Keeping Score“ jõudis juulikuus Briti samas tabelis 11.ndale kohale.

Oma uue loo edu kommenteerib Hannah nii: “See on üks minu kindel lemmik uuelt, peatselt ilmuvalt plaadilt ning loodan, et ta purustab eelmise singli tabelikoha. Senine tagasiside Briti diskoritelt on olnud lihtsalt uskumatult positiivne ja loodan südamest, et see on alles algus“.

„Shadow On The Wall“ kuulsate DJ’de remixe on juba võimalik kuulata lauljatari ametlikult kodulehelt – www.hannahsite.com

Ametlik singel jõuab Eesti raadiotesse 12.oktoobril.