“Ma ei teadnud ega tundnud teda, kõige vähem, et ta Jana Hallase lapse isa on – pole kordagi varem selle inimesega kokku puutunud,” räägib Anu Saagim, kes väidetavalt Kanal 2 sünnipäevapeol Meelis Kuke ahistamise osaliseks sai.

“Ma üritasin selle ülemeeliku mehe eest pea terve õhtu pageda ja tema vaatevälja mitte sattuda, kuid kahjuks see ei õnnestunud. Ta lihtsalt hiilis mulle selja tagant ligi ja krahmas sülle või tõstis õhku, et seejärel koos metsikult tantsu keerutada. Tal oleks olnud justkui mingisugune fetiš naisi õhku pilduda,” kommenteerib juhtunut Saagim.

Õhtu kulmineerus Saagimi ja Kuke jaoks tõelise katastroofiga, kui üheskoos veinilauale käntsu käidi. “Juba mitmendat korda, kui ma olin talle korraliku loengu pidanud, ei jätnud uljas mees võimalust kasutamata ja krabas mind taas selja tagant, mille peale maandusime suurel ümmargusel veinilaual. Kõik kohad olid veini ja klaasikilde täis! Üks klienditeenindaja lõikas endale pudelipõhjaga kätte, nii et verd lendas,” oli Anu mehe teost suisa vapustatud.

Kogu jama lõppes Meelise jaoks siiski üsna täbarasti: Kanal 2 kollektiiv palus mehel sünnipäevapeolt lahkuda.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehtest