Eksmiss ning modell Maili Nõmm, kes elab Miamis, teenides elatist tantsijana ning modellitööd tehes, rääkis Buduaarile enda sealsest elust ning tegemistest lähemalt.

Nüüdseks on Maili end Miamis kenasti sisse seadnud : nimelt sai neiu hiljuti kätte kolmeaastase O-1 talentviisa. „See oli üks väga pikk, palju aega ning raha nõudev protsess, aga minu advokaat oli parim, kes linnas üldse saadaval, ning tänu temale olen praegu väga õnnelik!“

Pärast pikka viisataotlust naudib kaunitar rahuliku südamega päikest ning ookeanimõnusid. Alles hiljuti käis ka Ameerika jalgpallimängu nautimas. „Igapäevaelus naudin siiski rutiini ja pürgin oma eesmärkide poole, sest Miami Beachil on kerge vooluga kaasa minna ning jääda lõksu siinse pidutsemise keerisesse, mida on kahjuks juhtunud paljudega,“ teab Maili rääkida.

Lisaks pidutsemisele ning päikesenautimisele teeb Maili Miamis ka kõvasti tööd : „Tööd on palju, seda nii tantsija kui ka modellina. Hetkel teen koostööd mitme agentuuriga ning seetõttu on üritusi, pildistamisi ning moeshowsid palju, millel osalen,“ räägib naine oma tööelust.