“Olen ka ise mõnel korral välismaal “suurt rikkust ” otsimas käinud, kuid mis mõtet on rahal ilma õnneta?! Õnn on olla kodus, oma Eestimaal, oma kallite inimestega ja teha siin midagi ära,” räägib Põlvamaa poiss Rainar Raudsepp Ohmygossip.ee’le. Rainar unistab saatejuhi ametist ning ei välista, et võib tulevikus ka hoopis isikliku äri püsti panna.

Rääkige palun natuke endast. Kust te pärit olete ja millega te tegelete?
Nimi on Rainar ja olen 23 aastane, pärit olen Põlvast. Käisin nii koolis kui lasteaias siin, seega põline Põlvakas! Hetkel teenin oma igapäevast leiba müügivaldkonnas. Oma hingelt olen seltskondlik ja aktiivne suhtleja ning mis seal salata, ka tähelepanu
naudin :D

2.Teid tuntakse teie söprade seas kui DJ mitte Rainar, kuidas te endale sellise nime saite?

DJ hüüdnimi kasvas välja Rate kasutajast, sel ajal oli meeletult POP kasutajanimi stiilis DJ. Minu kasutaja oli D-J, sellest see ka mulle jäi . Usun, et esimese sõbrana hakkas seda kasutama Indrek.

Kas ja kus teid päriselt DJ´na tegutsemas võib näha ja kui kaua te olete seda hobikorras teinud?
DJ- ametiga puutusin viimati kokku 2011 aastavahetus vastu 2012 Võrus Lokaalis Mõisa Ait. Kooli kõrvalt oli see hea teenistus, samuti sai
ühendada nii hobi kui töö. Hetkel rohkem mänginud pole!

Te olite üks kandidaat raadio Elmari uue saatejuhi otsinguil! Kuidas te sellele konkursile sattusite ja kas teile meeldiks saatejuhi töö?
Väga lihtsalt.. Nägin kuskil reklaami, oli see siis raadio, TV või Internet. Mõtlesin, et see töö on minu jaoks! Mõtlesin, mõtlesin ja ikka veel
mõtlesin! Kandideerisin viimasel päeval, see oli 25. märts. Umbes kella 23 ajal õhtul olin Internetis ja äkki meenus, et KONKURSS! Võtsin lehe lahti ja nägin, et viimased minutid veel, saatsin CV, järgneval päeval saabus kõne. Mulle pakuti viimast saadaolevat aega ja ma võtsin selle
vastu! Tegemist oli üksjagu, et saada järgmise päeva päevaplaan ümbertõstetud nii, et hundid söönud ja lambad terved.

Kas raadiotöö võiks olla teie tulevik?
Raadio ja kõik suhtlemisega seonduv on minu tulevik! Nii nagu ka raadios esmasel vestlusel ütlesin, et kui ma valituks ei osutu, siis olen huvitatud ka väiksemast saatejuppidest/reklaamilugemistest! Ka vana kolleegiga peame plaani, et minna uuesti raadiosse kus alustasime – selleks on Põlva kohalik raadio- Marta FM! 2008/2009 töötasin kooli kõrvalt ka siis raadios, sellest ajast ka see pisik sees:)

Millist muusikat te ise armastate kuulata?

Armastamine on suhteline mõiste! Muusika kohapealt oleneb väga palju emotsioonist! Kuulan põhimõtteliselt kõike!

Kes on teie lemmikmuusikud?
Lemmikmuusikut on samuti raske valida. Nimetan siis hetke emotsiooni ajel millised lood paneksin enda arvutist mängima:

1.Lenna Kuurmaa- Eesti Eesti!
2.Sin Sebastian- Shut Up and sleep with me!
3.Bis- Katja

Teie isiklik iidol ja miks?
Hetkel isiklik iidol puudub — leian, et see suuremal määral nooremate teema. Tahes tahtmata iga iidol suudab kuidagi meie ootusi petta! Püüan ise olla edukas ja nakatada enda positiivse ellusuhtumisega ka teisi inimesi, kellega kokku puutun.

Kas teie haridustee on läbi vöi õpite veel?

Hetkel olen omandanud kesk-eri hariduse. Gümnaasiumi ajal olin ka kaks aastat õpilasesinduse president. Kutseõppes olin õpilasesinduse liige. Sügisest on plaan haridusteed jätkata ja omandada ärijuhtimise rakenduslik kõrgharidus.

Kui tähtsal kohal on teie jaoks perekond?
Perekond on minu jaoks tähtsal kohal. Perekond — keegi kellaga jagada oma rõõme ja kurvastusi, leida ja pakkuda tuge, samuti on hea perekonna jaoks tähtis avatud suhtumine. Perekond on mulle alati toeks ja samuti olen ka mina neile olemas!

Mis hobid teil veel on peale DJ ameti?

Hetkel nimetaksin hobiks autodega tegelemist ja putitamist. Viimasel ajal olen ma end tihti leidnud autode keskel.

Kui te pisike poiss olite veel, kelleks te unistasite saada?
Nii nagu paljude noorte poiste unistus oli ka minul uuletõrjuja, politsei ja ajakirjanik/reporter. Viimane unistus on säilinud siiamaani ja kui kunagi võimalus tekib, siis kindlasti lähen ka seda õppima. Kuid peamine prioriteet on siiski ärijuhtimise rakenduslikku kõrgharidust minna omandama.

Teie suured unistused?

Minu suured unistused! Hmm, ma arvan, et SEE on Saada Edukaks. Sisimas on salasoov avada ühel heal päeval oma klubi/pubi. Samuti unistan suurest lotovõidust :D Nagu vist iga inimene sellest unistab.

Kooli ajal te tegelesite vabatahtlikuna erinevates organisatsioonides. Palun rääkige sellest lähemalt?

Kooli aja organisatsioonid olid suuresti seotud Õpilasesinduse Presidendi kohaga, sellega seoses tuli korralda/juhtida/osaleda ja kokku puutuda väga erinevate organisatsioonide ja töödega. Koolivälistest tegevustest väärivad mainimist kodukoha noorteklubi juhtimise abistamine ja programmide väljamõtlemine. Samuti oman ka maleva juhtimise kogemust st. olen korraldanud noorte tööd ja vaba aega. Antud aastal olen Põlvamaa Õpilasmaleva komandör- loodetavasti ka tulevikus:)

Kas näeksite end tulevikus ka poliitikas?
Kindlasti, miks mitte. Kõik saab siiski alguse meist endist! Selleks, et midagi ära teha ja muuta on vaja ka ise tööd teha!

Kas te armastate elu Põlvas?

Jah, armastan! Hetkel on mul mitu kodu ja jagan end kahe linna vahel. Nädala sees Tartus ja nädalavahetusel Põlvas. Kuigi ma olen nädala sees füüsiliselt Tartus, siis oma hingega ma olen Põlvas.

Mida te tahaksite ära teha, et Põlva noortel oleks rohkem tegevust?
Põlva noortest ja üldse noortest rääkides tuleks aktiivselt tegeleda noorte lahkumisega nii maapiirkonnast kui ka alevitest. Noortele võiks teha küsitluse, mida nad sooviksid Põlvas teha ja näha, et neil oleks põnev ka suvel. Üks tore ja korralik rula ja rattapark kuluks noortele ära, sest  vana juba lagunes laiali.

Kas te ise pole mõelnud minna Eestist ära kuskile mujale?

Olen ka ise mõnel korral välismaal “suurt rikkust ” otsimas käinud, kuid mis mõtet on rahal ilma õnneta?! Õnn on olla kodus, oma Eestimaal, oma kallite inimestega ja teha siin midagi ära!!

Millisena te näete oma tulevikku?

Enda tulevikku näen eduka raadiohäälena ja kes teab, võibolla ka väga eduka pubi omanikuna ja seda kõikke minust hoolivate inimeste kõrval!