Uue filmi “World War Z” võtetel olevat Brad Pitt armunud oma kaasnäitlejatari, 28 aastasesse Julia Levy-Boeken’isse, vahendab Veckans NU.

Angelina Jolie‘le ei meeldi, et Brad Pitt ta nii sageli koos kuue lapsega üksi jätab. Pitt mängib igal aastal mitmes filmis ning on seetõttu palju kodust eemal. “Angie’l on sellest kõrini. Ta on veidi kurnatud sellest, et on nii palju lastega, samal ajal kui Brad sõidab filmivõtetelt filmivõtetele ning teeb vahepeal kusagil peatuse, et koos sõpradega pidutseda,” ütleb allikas tabloidile National Enquirer.

Angelina’t teeb murelikuks ka see, et Pitt flirdib võtetel oma noorte kaasnäitlejataridega. “Tema ebakindlus pole midagi uut, aga ta on muutunud paranoiliseks, kuna viimasel ajal tundub talle, et Brad on kuidagi eemalolev. Kogu aeg tundub talle, et Brad varjab midagi. Ta teab omaenese kogemusest, et kui Brad’il hakkab suhtes igav, siis hakkab ta põnevust mujalt otsima.” Jolie ja Pitt’i suhe sai teatavasti alguse filmi “Mr & Mrs Smith” võtetel kui Pitt veel Jennifer Aniston’iga abielus oli.

“World War Z” võtetel tekkis Pitt’il lähedane suhe oma assistendi, 27 aastase Lara Marsden’iga. “Lara teeb Angelina paranoiliseks. Lara on superilus ja ma olen kindel, et Angie uurib välja, mis nende vahel toimub,” ütles allikas ajakirjale OK!Magazine.

Vaevalt jõuti Brad Pitt’i ja Lara Marsden’i pildid meedias avaldada kui ameerika meedia kirjutas, et Pitt’i südame on tegelikult võitnud hoopis blond kaasnäitlejar Julia Levy-Boeken ja Lara on vaid suitsukate.  “Brad on juba tükk aega olnud Julia’st huvitatud ja veenis teda mängima “World War Z”  filmis,” ütleb asjassepühendatud isik.

Julia sündis Prantsusmaal. Viimastel aastatel on ta mänginud mitmetes filmides. “World War Z” on ta esimene suur Hollywoodi-film.

“Julia pole vaid terane ja ilus, ta oskab ka enese eest võidelda,” ütleb allikas.