OHMYGOSSIP — Kuigi püüan näha inimestes vaid head, on see kohati raske. Miks? Sest on päris hämmastavalt suur hulk inimesi, kes võtavad iseenesest mõistetavalt, et ma olen justkui heategevusorganisatsioon kõigile. Ei ole!

Ma ei tee varahommikust hilisõhtuni ning vahel ka öösiti sellepärast tööd, et tänamatud matsid minu töö ja vaeva arvelt lihtsalt liugu laseksid. Jutt käib nimelt nendest “koostööpartneritest”, kellele mina olen koostööpartner aga kes mulle ei ole. “Hei jou, kuule, kas viskaksid mu pressika üles?”, “Pane meie jutt sinna ürituste alla, juba paari päeva pärast on üritus, meil kiire ka sellega…”, “Kuule sa pole veel üles pannud?” jne jne.

Esiteks ma ei armasta kui võhivõõrad mind esimesel kohtumisel sinatavad (eriti sellistes situatsioonides), teiseks võiks vähemalt ära õppida sõna “palun” ja kolmandaks Ohmygossip pole heategevusorganisatsioon ega tasuta pressiteadete vahendaja — see on minu isiklik blogi, millest on kasvanud aastatega tänu suurele tööle väga suur mitmekeelne portaal. Postitan seda, mis mulle hingelähedane, räägin ning intervjueerin neid, kes seda minu meelest antud hetkel väärivad või aktuaalsed on ning keda ka minu kaasautorid kajastamisväärseks peavad. Blogin sellest, mis hingel ja mõttes, mitte sellest, mis kellegile kasu toob. Arvamus on arvamus ning reklaam on reklaam — ei maksaks segi ajada. Mina ei tunne, et ma peaks lömitama kellegi ees, pugema või kirjutama ilujuttu, samuti ei tunne ma, et ma olen kellelegi võlgu, et ma peaks kellegi ühepoolne koostööpartner olema või “sõber” vaid siis kui midagi vaja on.

Ma olen sadu kui mitte tuhandeid firmasid, eraisikuid ning nende üritusi täiesti heast südamest promonud. Vahel on keegi aitäh öelnud aga ainult vahel. Ma ei ole kõigile Gossip Media OÜ portaalidele-blogidele-veebisaitidele (Ohmygossip.ee; Ohmygossip.com; Ohmygossip.se; Ohmygossip.no, NordenBladet; Ohmygossip Couture ning samuti mitmed väiksemad tugi- ja tütarportaalid) kogunud kokku üle 100 000 FB sõrpra ning ligi 200000 igapäevast lugejat selleks, et edendada tänamatute mulle täiesti võõraste inimeste ärisid. Mulle meeldib oma võimaluste piires toetada neid, kellel on vähem kui mul, või kellega minu nö biorütmid haakuvad, süda sama takti lööb,… mulle meeldib head teha ja aidata. Ma toetan hea meelega edaspidigi näiteks toredaid kurte- ja vaegkuuljaid, kellega on meil läbi aastae väga armas vastastikune koostöö olnud, autiste ning nende vanemaid, lasteorganisatsioone, noortesündmusi ja -üritusi aga ma ei kavatse olla doonorpank puukidele, inimestele, kes ainult tarbivad.

Näiteid on palju aga viimase tilga minu kannatuse karikasse tilgutas üks noorhärra, kelle ettevõtlikkust ma olen hinnanud ning keda hakkasin esimesena promoma (juba siis, kui mitte ükski teine toimetus ei võtnud teda kuuldagi). Noormees, kellest olen teinud kümneid lugusid irvitab mulle täna näkku kui küsin, et huvitav miks meie logo ürituse plakatil pole, kus on paljude teiste meediapartnerite-koostööpartnerite logod. Kui küsin, et miks ta suisa nõuab, et ma panen tema pressiteateid aastaid niisama üles, aga ta oma sada korda väiksemas blogis ei raatsi meile tagasisuunavat linkigi panna? Inimene mühkamlikult teatab, et mis ajast pressiteadete avaldamine tasuline on? Ma küsin, mis ajast pressiteadete avaldamine kohustuslik või iseenesest mõistetavalt eeldatud on? Miks just tema pressiteade ( enamasti suisa imidzreklaam) peaks olema see, mis tuhandetest kuu jooksul postkasti potsatavatest pressiteadetest peaks esiletõstetud olema, kui inimene, keda on läbi aastate toetatud pole leidnud kordagi aega isegi korra tänada?

Mida ma öelda tahan on see, et kui võtate, siis andke ka vastu. Kui saate niisama, siis leidke aega vähemalt üheks pisikeseks “aitäh’iks”. Kui ülbitseda tahate, siis tehke seda mujal. Ma armastan armastusväärseid inimesi ning soovin ennast ümbritseda just sellistega, kes näevad ja mõtlevad südamega. Ma ei soovi oma “aura väljas” näha enam ühtegi inimest, kes peksab maailma negatiivset energiat ning kes toitub nahhaalselt & iseenesest mõistetavalt teiste arvelt.

Ohmygossip on loodud, et levitada headust, et avada silmi ning pakkuda ka kõige pimedamatel aegadel terakest valgust! Hea, puhas ja positiivne energia on see, mida siit otsitakse ning seda ma soovin, et siit ka leitakse. Päikest ja armastust teile südamesse!

——————————————————♥—♥—♥——————————————————



——————————————————♥—♥—♥——————————————————