“Eeloleval suvel tahaksin hästi palju veeta aega värskes õhus ja rannas päevitada. Tahan uuesti hakata hommikuti võimlemisharjutusi tegema ning jaheda veega karastama,” räägib ALO TV saatejuht Igor Maasik Ohmygossip.ee’le.

Onu Bella alias Igor Maasik, kuidas on teil möödunud selle aasta esimesed kolm kuud?
Olen Käesoleval varakevadel teinud tugevasti tööd. Ma olen viibinud pool aega linnas ja pool aega linnast ära.

Juhtusin kuulama Raadio 2- e saadet “Leviosuti” 24. märtsil ja seal olite te külaliseks. Rääkisite juhuslikust kohtumisest lauljatar Siiri Sisaskiga umbes nelja aasta eest Tallinnas ühes kütusetanklas ja seal olevat Siiri Sisask soovitanud teid ennast hoida. Kuidas te seda kommenteeriksite?
Jah, me trehvasime Siiri Sisaskiga Kose-Risti bensiinijaamas ning lubasime üksteisele, et me saame kokku mõne ajakirja esikaanel. Ma olen unistanud kaanepoisi karjäärist.

Olete välja andnud kolm raamatut. Kas on juba ideid ka järgmise raamatu kirjutamiseks-koostamiseks ja millisel teemal uus
raamat tuleb?

Kevadel peaks ilmuma väga tugeva seksuaalse alatooniga jutukogumik. Tööpealkiri on “Mõned hallid varjundid”.

Millise põneva otsuse te võtsite vastu eelmisel aastal?

Otsustasin eelmisel aastal, et ma hakkan väljaandma kinnisvarateemalist ajakirja “Majad ja veel suuremad majad”. See on veebiajakiri, mis levib esialgu vaid Lõuna- Eestis.

Millised on teie plaanid suveks?

Eeloleval suvel tahaksin hästi palju veeta aega värskes õhus ja rannas päevitada. Tahan uuesti hakata hommikuti võimlemisharjutusi tegema ning jaheda veega karastama. On tervislik ja terve päev on buen tunne.

Kas teil on plaanis ka mõni uus lauluhitt luua?

Ei ole. Küll on aga plaan minna loodusesse linnulaulu lindistama. Mulle imponeerib metsvindi hääletämber.

Mida põnevat pakute ALO TV vaatajatele saatejuhina kevad- suvel?
Hästi palju mitmesuguseid värvikaid kordussaateid.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Ei ole midagi südamelt ära öelda.