“Naistevahetuses” näeb vaataja tõsihingelist India fänni Merlyt (35), kes ometi pole oma unistuste maale veel jõudnud. “Vanad India filmid on ikka paremad kui uued,” kinnitab Merly.

Huvi India vastu sai Merlyl alguse lapsepõlvest. Esimest korda viis ema teda kinno India filmi vaatama, kui tüdruk oli kuueaastane.  “Lapsepõlv tervenisti on mõjutanud palju mu edasist elu,” räägib Merly. Kodus on Merlyl muljetavaldav kogu: üle 2000 India filmi. Lisaks filmidele kogub Merly ka India filminäitlejate pilte. Indias pole Merly käinud, sest raha napib, aga ta on väga tänulik oma abikaasale Oliverile, kes on võimaldanud talle kõike muud seoses Indiaga.  Kui tuleb teatav tunne, paneb Merly selga salwar kameez’i ja läheb Tartu tänavatele jalutama. Salwar kameez on India naise riietus, nagu ka sari, mida kannavad abielunaised. “Neli-viis korda suve jooksul panen ikka selga ja selleks ei pea üldse eriline sündmus olema,” selgitab Merly.

“Mina olen väga rahul oma eluga,” ütleb Merly, kuigi võõrastele ta sellest elust suurt ei räägi. Kodused toimetused, suhtlemine sõpruskonnaga, jalutuskäigud koeraga, kelle mees kinkis talle 30. sünnipäevaks. “Mulle väga meeldivad koerad, aga korteris neid rohkem pidada ei saa,” ütleb Merly, lisades, et pärast “Naistevahetuse” võtteid näitas krants ka iseloomu, sest ta oli pahane, et “karjajuht” kümme päeva kodust ära oli. Televiisorit ei vaata Merly kaugeltki nõnda palju kui India filme. ETVd ei näe tema kodus üldse, sest nende majal on väga halb antenn. Taustaks mängib TV3. ”Vapraid ja ilusaid” vaatab, on seda jälginud juba aastaid. Uudistest vaatab “Seitsmeseid uudiseid”, “Reporterit” harva. “Ka “Võsareporterit” vaatan vähe võrreldes teiste inimestega. “Superstaar” on mõttetu. See on lihtsalt mega, kuidas inimesed ennast lolliks teevad! “Kaua võib” on selline, kus on reaalsed probleemid,” kommenteerib Merly telesaateid. “Võlast vabaks” saates osales ka üks tema sugulane, aga kuna nad ei suhtle omavahel, siis ei oska Merly sellest pikemalt jutustada. “Tundub, et sugulastele oli saatest kõvasti abi.”

Naistevahetus K 20.00 TV3