“Unistuste printsessi” võttegrupp ja printsessikandidaadid lendasid täpselt nädal tagasi kolmeks nädalaks Hispaaniasse, kus neid ootas unistuste prints Dimi.

Saate produtsent Krista Lensin ütles, et tagasi tullakse juba printsessiga, kelle nimi jääb aga saladuseks. Hispaanias teeb Filmimees valmis saatesarja teise hooaja, mida näeb TV3s uuel aastal.

Printsessikandidaatide reisikohvrite sisu sõltus sellest, milline on kellegi arusaam fraasist “valmis tuleb olla absoluutselt kõigeks”. Just sellise vastuse andis toimetaja Raimo Kummer küsimusele, mis asjad peaks Hispaaniasse kaasa pakkima.

Vaata galeriid saatesse kandideerinud tüdrukutest SIIT

Kes on peakangelane Dimi?
Dimi on 32-aastane Belgia poissmees, kelle sooviks on leida kaaslane just Eesti naiste seast. „Loodan tõesti, et leian tänu sarjale oma unelmate naise,“ ütles ta. Dimi on stiilne, päevitunud ja sportlik mees, ta on aastaid tegelenud võitluskunstidega. Samas on ta romantiline ja püüab alati käituda džentelmenina. Dimi armastab merd ja kiireid autosid ning loomulikult oma tööd – Dimi on väga edukas mees, kel ärid Belgias, Hongkongis ja päikselises Hispaanias.

Oma unistuste printsessi näeb Dimi kena ja lihtsana; naisena, kes tunneb end hästi igas olukorras, kellega on huvitav vestelda ja üheskoos hea olla.