BBC dokumentaalfilmis paljastatakse järjekordne lihaskandaal, mis seekord on seotud kiirtoiduga. Dokumentaalfilmi tegijad ostsid kiirtoitu kuuest erinevast toitlustusettevõttest Londonis ja saatsid need analüüsimiseks. Üks roogadest sisaldas liha, mis ei osutunud veise-, sea-, kana- ega lambalihaks. “Kas tegemist on koeralihaga?” arutleb Daily Mail.

Analüüside tulemused olid pehmelt öeldes ärevust tekitavad.

Veiseliha mustadest ubadest kastmes sisaldas suures osas kanaliha –  ja verd! Ühes testitud hamburgeris polnud veiseliha üldse, küll aga verd ja südant.

“Just siis kui arvasime, et enam hullemaks minna ei saa, saime kätte ühe india lamba-karriroa tulemused,” ütleb saate pressiesindaja. “Toit sisaldas liha, kuid see polnud ei sea- ega lambaliha, ei veise- ega kanaliha. Samuti mitte hobuse- ega kitseliha.”

Vaatamata paljudele analüüsidele pole laboratoorium siiani suutnud kindlaks teha, missuguse looma lihaga tegemist oli.

Nüüd toimub elav arutelu liha päritolu üle. Daily Mail kirjutab koeralihast, mida leiti Hispaaniast pärit loomadele määratud toidust ja küsib, kas ka seekord võib tegemist olla koeralihaga.

BBC dokumentaalfilm on järg aasta alguses lahvatanud hobuseliha-skandaaliga seotud saadetele. Filmi näidatakse 27-nda märtsi õhtul.