Kaunis ning alati särav modell, stilist ja laulja Triin (Sommer) Hunt on astroloogiaga sinasõber ning samuti usub kõrgematesse jõududesse. “Kindlasti usun kõrgematesse jõududesse, samuti mingil määral saatusesse, aga seda sellepärast, et igal sammul määrame ise oma saatust ja homset päeva. Loomulikult oleks tohutult mugav, kui teaksime, et meile on kõik otsast lõpuni juba ette määratud, aga sellisel juhul oleks elu minu jaoks igav,” räägib Triin Gossip.ee-le.

Mis tähtkujust te olete? Kas üldse või kui palju tähtkuju iseloomustus klapib teie iseloomuga?
Olen sündinud 21.novembril, seega olen Skorpion. Olen laskunud kunagi endale teha sünnihoroskoobi, kus tuli välja, et ka tõusumärglit olen Skorpion. Kuna sünnihoroskoop on ikka natuke midagi muud, kui tavaline tähemärgi iseloomustus, siis jah, see sünnihoroskoop, mis mulle tehti, läks minu iseloomuga kokku küll.

Kas olete astroloogia vastu ka suuremat huvi tundnud, uurinud näiteks enda astroloogilist kaarti, lugenud vastavat kirjandust vms.?

Huvi astroloogia vastu on mul olnud alati kõrgendatud, aga ma usaldan ainult professionaalide kirjutatud kirjandust ja arvamusi.

Kas loete näiteks ka lehesabadest päevaennustusi, uurite naisteajakirjadest suhtehoroskoope, enne suuremaid ettevõtmisi vaatate taevamärke jne?
Kindlasti usun astroloogiasse, aga naisteajakirjade ja muud analoogsed suhtehoroskoobid jäävad minu jaoks pigem naljakaks meelelahutuseks.

Kuidas klapib teie tähtkuju teie lähedaste tähemärkidega? On teil mõni eluline näide stiilis “täpselt nagu horoskoobis!”

Üldjuhul saan kõigiga üsna hästi läbi ja seega ei oska kindlaid näiteid tuua.

Mida arvate ennustajatest? Kas olete ise kunagi nende juures käinud?

Jah, olen küll käinud erinevate ennustajate juures. Arvan, et ennustajad võiksid abiks olla pigem hetkeprobleemide lahendamisel ja otsuste vastuvõtmisel, kui tuleviku ennustamisel. Nii näitavad minu kogemused.

Kas usute saatusesse, ettemääratusse, mingisse kõrgemasse jõusse, mõni usub ingleid mõni J-malat, mida-keda teie?

Kindlasti usun kõrgematesse jõududesse, samuti mingil määral saatusesse, aga seda sellepärast, et igal sammul määrame ise oma saatust ja homset päeva. Loomulikult oleks tohutult mugav, kui teaksime, et meile on kõik otsast lõpuni juba ette määratud, aga sellisel juhul oleks elu minu jaoks igav.

Olete te kunagi tundnud, et teil on erilisi võimeid? Näiteks tundnud mõnda sündmust ette, saanud telefonikõne kelleltki, kelle peale just mõtlesite, tajute vaime jne?
Sünnihoroskoobis oli kirjas, et mul on alternatiivsed võimed, mida võiksin arendada. Mu elukaaslane ja sõbrannad ütlevad alati, et sisetunne on mul väga tugev ja siiani ma sellega eksinud ei ole.

 

Loe lisaks:
SKORPION
e. Scorpio (24.oktoober –  22.november)

Skorpioni meisterlik enesevalitsemine on kadestamist väärt. Tal pruugib vaid anda oma näojoontele käsklus jääda liikumatuks ja need kuuletuvad otsemaid. Skorpion oskab teie natuuri ja tegevusplaanid halastamatult läbi kompida, jäädes ise teie jaoks läbitungimatuks. Sellel alal on ta suur meister. Mainige Skorpionile, et ta on kohutavalt andekas ja et ühel päeval saab ta kindlasti kuulsaks, ning te saate talt rahuliku ja kiretu vastuse: “Jah, ma tean.” Kui olete tundlik, siis ärge parem küsige talt nõuannet või tema arvamust. Ta paiskab teile näkku alasti, brutaalse tõe. Teie küsite – ja tema vastas. Skorpion ei tee teile võltse komplimente, et tõsta oma väärtust teie silmis või võita teie sõprust. Kellegi ees pugemine on talle alandav.

Kui Skorpion ütleb teile midagi ilusat, siis hinnake seda kui aaret. Võite olla kindlad, et see on öeldud siiralt ja ilustamata. Skorpion kogub enda ümbere kas jäägitult ustavaid sõpru ja andunud imetlejaid või siis kadedaid ja teda vihkavaid vaenlasi. Ent isegi viimased tunnevad tahtmatut aukartust ta vastu ega julge teda avalikult rünnata.

Vastavalt praktilisele elule töökas, julge, positiivne. Alati võitlusvalmis, kuni elu lõpuni. Pigem nad murduvad, kui alistuvad. Loomus on karm, aga õiglane ja aus. See kõik teeb elamise raskeks ja tekib palju vaenlasi. Skorpioni märgi all sündinu suunab ka oma enese mina oma vastu. Nendes on tihti mõistatuslikku ja kättesaamatut, tänu nende kinnisusele. Kuid see on pea alati kaitsemanöövriks, kui ta arvab ennast kritiseerivat või naeruvääristavat. Selle tähtkuju all sündinutel meeldib valitseda ja nad lasevad ka meeleldi tunda oma üleolekut. Alluvaid kohtlevad nad karmilt, sest on ise raudse tahtejõuga kohusetäitmises ja töös. Väga sõltumatud.

Välimuse järgi tunduvad nad olema mõõdukad ja rahulikud, kuid häda sellele, kes neid ärritab, siis on nende raev hirmus. Skorpioni tähtkuju all sündinu ei otsi kunagi väljapääsu illusioonides ja kasutab oma eesmärgi saavutamiseks igasuguseid vahendeid. Leiavad kergesti vaenlase nõrga koha ja oskavad seda kasutada. Ärge unustage, et Pluuto juhib ja käsutab tuumaenergiat.

Skorpion ei unusta kunagi kellegi kingitust või heategu ja tasub selle eest rikkalikult. Kuid ta ei unusta ka solvangut ja ülekohut, kuid siin võib tema reaktsioon olla mitmesugune.

Skorpionil on tugevalt arenenud omanditunne kõige suhtes, mida ta arvab enesele kuuluvat, kaasa arvatud edu, kuid ta ei lase seda kunagi avalikult välja paista. Ta ootab vaikselt ja rahulikult soodsat võimalust ametiredelil järgmisele pulgale tõusmiseks, olles veendunud, et see kuulub temale. Märkamatult ja aegamisi, kuid kindlalt ja enesestmõistetavalt võtab ta võimu enda kätte. Skorpion suudab ellu viia peaaegu kõike, mida ta tahab.

Karismaatilist Skorpioni on raske tundma õppida, aga talle just nii meeldibki. Tõsiasi, et Skorpion säilitab oma saladusloori, lisab võlu tema niigi hädaohtlikule sarmile. See on arenenud intuitsiooniga isiksus, kes mõistab teisi inimesi väga hästi, korjates instinktiivselt üles iga emotsiooni, mida varjata püütakse. Skorpion ihaldab ülemvõimu ning ta ei kohku tagasi ka oma läbinägelikkusest saadud teadmiste kasutamisest, et inimestega oma huvides manipuleerida. See märk kõnnib seal, kuhu teised ei julge jalgagi tõsta.

Skorpionile meeldib kõik mis on müstiline, salajane või keelatud, erootiline ja eksootiline, ohtlikud spordialad, kättemaksu haudumine. Skorpioni köidab religioon, ta tunneb sügavat ja tõsist huvi elu ja surma kõikide faaside vastu, tal on kirglik vajadus seksi järele ning vastupandamatu soov maailma parandada. Ta on väga andunud oma perekonnale ja truu armastuses, kaitseb lapsi ja nõrgemaid olendeid.

Sünnimaja: kaheksas
Omadus: kindel ehk fikseeritud
Element: vesi
Polaarsus: negatiivne
Eksaltatsioon: Uraan
Langus: Kuu
Vastasmärk: Veenus
Õnnenumbrid: 8, 17, 26, 35, 44, 53
Värv: Roheline, karmiinpunane, kastanpruun
Mõjutav planeet: Pluuto
Element: Vesi
Õnnepäev: Teisipäev
Õnnekivi: Topaas, opaal
Metall: Teras
Lilled / taimed: Krüsanteem, rododendron
Sobivus: Vähiga, Neitsiga, Kaljukitsega, Kaladega
Sügavad tunded: Sõnniga, Skorpioniga
Erilised tunded: Lõvi, Veevalajaga
Mittesobivus: Jääraga, Kaksikutega, Kaaludega, Amburiga

Kuulsaid Skorpioneid läbi ajaloo:
Marie Antoine
tte, Jim Bishop, Richard Burto, Richard E. Byrd, Johnny Carson, Prints Charles, Jiang Jieshi, Marie Curie, Charles de Gaulle, Marie Dressler, George Eliot, George Gallup, Indira Gandhi, Billy Graham, Hetty Green, Katharine Hepburn, Grace Kelly, Robert Kennedy, Vivien Leigh, Martin Luther, Douglas MacArthur, Margaret Mead, Marianne Moore, Jawaharlal Nehru, Mike Nichols, Pablo Picasso, Theodore Roosevelt, Jonas Salk, Eric Sevareid, Billy Sunday jne.

[ot-gallery url=”gallery/triin-hunt-gossip-ee-le-juba-minu-s%c3%bcnnihoroskoobis-oli-kirjas-et-mul-on-alternatiivsed-v%c3%b5imed-mida-v%c3%b5iksin-arendada”]