Nüüd on selgunud, et H&M’i selle aasta suvekampaania modelliks saab Beyoncé. “Mulle on alati meeldinud H&M’i hea hinnaga riided,” ütleb superstaar, vahendab Aftonbladet.

H&M annab pressiteates teada, et nende selle suve modelliks on Beyoncé Knowles, kes peatselt oma viimse piletini väljamüüdud turneed “Mrs Carter Show World Tour” alustab.

Alates 15. aprillist võib Beyoncé’d kogu maailmas näha nii H&M‘i tele- kui tänavareklaamides 2013 aasta suvekollektsiooni esitlemas.

“Mulle väga meeldib see kontsept, mille me selle kollektsiooni jaoks lõime, kus naiste tunded tuuakse välja nelja elemendi kaudu: tuli, vesi, maa ja tuul,” ütleb Beyoncé pressiteates.

Peale rannamoe võib näha palju erinevaid kleite. Pildistamine toimus Bahama saartel. Reklaamfilmi rezhissöör on Rootsi tipprezhissöör Jonas Åkerlund.

Moetundja Nina Johansson leiab, et H&M’i valik on suurepärane. ” Minu meelest on see fantastiline koostöö. Beyoncé on vapustav eeskuju mitmes erinevas mõttes, eriti just bikiinimodellina, sest ta pole liiga peenike, vaid naiselike vormidega. Ta elab tervislikult ja on üks maailma kõige ilusamaid naisi. Peale selle on tore see, et valiti tumeda nahaga naine, seda võiks moemaailmas tihedamini näha.”