OHMYGOSSIP — Teisikud, relvastatud turvamehed, soomustatud autod – nii kaitsevad Tom Cruise ja Katie Holmes tütar Suri ‘t. Vaatamata sellele läks tüdruk hiljuti rahva hulgas kaduma, vahendab Expressen.

Tom Cruise‘i ja Katie Holmes‘i tütar Suri on kuue aastane. Sündimisest saadik on ameerika meedia kajastanud tüdruku ekstravagantset ja luksuslikku elustiili, mille juurde kuuluvad kallid brändiriided, shoppamine ja restoranide külastamine.

Nüüd kirjutab National Enquirer, et Suri turvamine läheb paarile maksma 12 miljonit dollarit aastas. Mõlemad vanemad kardavad, et nende silmateraga võib midagi juhtuda. Tabloid avaldas ka ühe Suri’ga hämmastavalt sarnase tüdruku pildi, kes olevat palgatud tema teisikuks. Kooli viiakse Suri kuulikindlate akendega autos. Peale selle valvavad tüdrukut pidevalt relvastatud turvamehed.

Alles hiljuti tekkis suur paanika kui arvati, et Suri on röövitud. NImelt läks ta koos emaga shopates kaduma. “Hetkeks kartis Katie halvimat, et keegi on Suri röövinud,” ütleb allikas. “Selgus aga, et Suri oli rahva hulgas kaduma läinud. Katie’l oli süda kurgus ja Tom sai maruvihaseks kui sai teada, mis oli juhtunud.”