OHMYGOSSIP — Tulevane Rootsi printsessi abikaasa Chris O’Neill peaks minema kursustele, et õppida paremini käituma, arvavad Madeleine’i sõbrannad, vahendab Se&Hör.

Printsess Madeleine‘i (30) kihlatu Chris O’Neill (38) on miljonärist ärimees. Tal on USA ja Suurbritannia kodakondsus. Pärast kaheaastast tutvust abiellub paar 8-l  juunil Stockholmis Slottskyrkan’is.

Chris O’Neill’i käitumine on Rootsi meedias korduvalt kriitikatule alla sattunud. Madeleine särab ja naeratab fotograafidele, Chris aga keeldub nii naeratamast kui ajakirjanikega suhtlemast ning on neile isegi sõrme näidanud. Seda ei peeta talle kui tulevasele printsessi abikaasale sobilikuks. Teda on pildistatud suitsetamas sigaretti, mida austria press kahtlustas olevat joint‘i (sigarett, mis sisaldab kanepit, toim.). “Kas Madeleine ja Chris tõmbavad joint‘i?”, kirjutas News.at. Käsitsirullitud sigarett, mis ümber laua käis, nägi kahtlaselt sedamoodi välja.

Nüüd on ka Madeleine’i sõbrannad sõna võtnud: “Seda on kurb vaadata, et ta piltidel kunagi ei naerata, vaid näeb välja hapu nagu sidrun. See ei näe üldse hea välja. Chris peab tegema tööd selle nimel, et jätta enast parem mulje kui ta tahab olla osa kuninglikust perekonnast,” ütleb paarile lähedalseisev isik, kes soovib jääda anonüümseks. Ajakirjanikele ja fotograafidele inetute zhestide tegemine on äärmiselt ebasobilik. “Tal oleks aeg minna kursustele, kus õpetatakse meeldivalt käituma ja olen kindel, et nii mitmedki sõbrad on talle seda nüüd enne pulmi soovitanud. Tema stiil ei lähe peale kui ta tahab rootslastele meeldida.”

Printsessi kihlatu pidi tegema esimese avaliku esinemise möödunud aasta 10 detsembril toimunud Nobeli preemiate väljaandmisega seotud banketil, kuid ütles sellest viimasel hetkel ära. “Ta põhjendas seda oma tööga, kuid niipalju kui mina tean, siis oleks üks ta kolleegidest saanud osaleda kohtumisel, mis oli seotud ühe fondiga, mida Chris’i firma osta tahtis. Ta armastab raha ja kui on teinud hea tehingu, siis tähistab seda kalli viski joomisega heade sõprade seltsis. Küllap oli see siis tema jaoks tähtsam kui end rootsi rahvale esitleda, ” ütleb allikas, kes kuulub New York’i äriringkonda.