Tõsielusari “Here Comes Honey Boo Boo” käsitleb seitsme aastase Alana Thomson’i ja tema perekonna elu ühes Ameerika lõunaosariigis. Sari kasvas välja varasemast telesaatest, laste iludusvõistlusest, kus Honey Boo Boo osales, vahendab rootsi ajaleht Expressen.

Honey Boo Boo vallutas ameeriklaste südamed ning sai populaarseks Ida-Euroopas. Tõsielusari “Here Comes Honey Boo Boo” on teel ka Rootsi.

Kriitikute meelest on “Here Comes Honey Boo Boo” näide kõigest sellest, mis ameerika ühiskonnas hetkel halvasti on. Vaatajaid nende arvamus aga ei huvita – neid huvitab Alana Thomson ja kõik tema peres toimuv.

Nime “Honey Boo Boo” peale tuli Alana ise. Sarja teist hooaega hakatakse näitama kanalil TLC 20-l märtsil.

Perekond elab väikeses McIntyre nimelises 700 elanikuga külas Georgia osariigis. Perkonnaliikmeteks on peale Honey Boo Boo tema ema June, isa Mike – “Sugar Bear” ning vanemad õed Lauryn“Pumpkin”, Jessica“Chubbs” ja Anna“Chickadee”.  Anna on 17 aastane ja juba ema. See on nagu peretraditsioon, sest ka June sai esimese tütre 15 aastaselt.

Honey Boo Boo on kergelt  ülekaaluline inglike ülejäänud ülekaaluliste perekonnas ning meenutab kunagist tuld ja täkku täis ameerika lapsfilmitähte Shirley Temple’it. Oma lemmikjooki nimetab ta “go-go-juice”-iks ning see koosneb “Red Bull”-ist ja limonaadist “Mountain Blue”. Kuna pere räägib tugeva lõunaosariigi aktsendiga, siis on ka USA’s sarjal tiitrid. Naljad on tihti enam kui labased ning käivad röhitsemise ja kehagaaside ümber.

Osa kriitikuid on öelnud, et kui nad arvasid, et tõsielusarjast  “Jersey Shore” polnud enam madalamale võimalik laskuda, siis ületab “Here Comes Honey Boo Boo” kõik piirid. Teised leiavad, et tegemist on halastamatu irvitamisega valgete töötute lõuna-ameeriklaste üle.

Honey Boo Boo perekond end aga puudutatuna ei tunne. “Mul pole kunagi sellist tunnet olnud, et nalja tehakse minu üle, sest olen alati suutnud iseenda üle naerda,” ütleb June Shannon ajalehele Los Angeles Times. “Selline mu tütar on. See on tema igapäevane elu.”

Sari meelitas USA’s televiisorite  ette 2,3 miljonit vaatajat nädalas ja algamas on teine hooaeg. Ootamatult sai sari populaarseks ka välismaal ja näiteks Poolas on see telesaadete hulgas vaadatavuselt  kolmandal kohal.

Produtsent Lauryn Lexton eitab süüdistusi, et perekonda ära kasutatakse. “Alguses jätavad nad endast kohutava mulje, aga kui neid tundma õppida ja neist aru saada, siis hakkavad nad meeldima.”

Ehk nagu Honey Boo Boo ütleks: “Redneckognize it!”