Kui hertsoginna Kate mõned päevad tagasi kaisulooma kingiks sai ja selle eest tänas, võis ta kogemata paljastada lapse soo, kirjutab Sky News.

Hertsoginna Kate on viiendat kuud lapseootel. Paar päeva tagasi külastas ta kalasadamat Grimsby’s, kus üks austajaist talle kaisukaru kinkis.

Vanem naisterahvas Sandra Crook, kes kohe tema kõrval seisis, kuulis Kate’i ütlevat: “Aitäh, ma annan selle oma t……,” mille peale printsess lause pooleli jättis.

Kummardusin tema poole ja ütlesin: “Te tahtsite öelda “tütrele”, kas pole?”, ütleb Sandra. “Kate vastas: “Ei, me ei tea!”,  jätkab Sandra, “mille peale mina ütlesin: “Oh, ma arvan, et Te teate.” Siis ütles Kate: “Me ei ütle seda.””

Lapsest rääkides, kasutas Kate kogu aeg sõna “it”. Kui tema käest küsiti, kas ta tunneb juba last kõhus põtkimas, vastas ta: “Jah, ma tunnen, et see põtkib.”

Udusesse sadamasse oli hertsoginnaga kohtuma tulnud paarisaja inimese ringis. 86 aastane Clair Moss Smith, kes oli kolm tundi oodanud, leidis lõpuks võimaluse Kate’ile öelda: ” Ma ootan, et Teist saaks kuninganna.”  “Siis peate Te võib-olla kaua ootama,” vastas Kate ja naeris.