Albumi esimene singel “Päikesepilkajad” on jõudnud raadiojaamadesse ning HND on pannud uuest plaadist maitse saamiseks ka 3 pala kuulamiseks bändi myspace’i leheküljele.

HND vokalist Tarvo Mölder sõnab, et “Päikesepilkajad” on lugu neist, kelle jaoks pole elus musta ega valget. “See on lugu inimestest, kelle elu algab siis kui päike loojub ning öös hakkab sündima asju,” ütles Mölder.

Bändi trummar Andi Aus lisab 9. oktoobril ilmuvast uuest plaadist rääkides, et kindlasti on tegemist tõsise sammuga edasi. “Siiani parim ja mitmekesisem HND album. Eks me oleme selleks vaeva ka näinud,” kommenteeris Aus.

“Päikesepilkajad” sisaldab endas 13 rada ja on salvestatud BlackFish stuudios Ivar Musta ja Anton Musta nupukeeramisel, albumi mastering tehti Soomes kuulsas Finnvox stuudios Mikka Jussila käe all. Album ilmub plaadifirma MFM Records vahendusel.

HND debüüt jääb aastasse 2006, kui bänd oma esiksingliga “Vaevu hingan” jõudis Eesti raadio ja telejaamade playlistidesse, purustades rekordeid kohalikes edetabelites. Bändi debüütalbum nägi ilmavalgust 2007. aasta aprillis, raamatu kujul ilmunud 12 peatükiga plaat “Paturaamat” sai hea vastukaja meedias ja rokisõprade seas.

Aasta hiljem ilmunud duubelalbumiga “Aivaravai” tehti ajalugu sellega, et esimese bändina Eestis jagati plaat ära täiesti tasuta. Bänd on oma tegutsemisaja jooksul andnud märkimisväärse hulga kontserte Eestis, muuhulgas soojendati ka maailmakuulsat ansamblit Def Leppard nende Eesti kontserdil.

HND liikmed on:
Tarvo Mölder – vokaal
Tarmo Põiklik – bass
Madis Savi – kitarr
Andi Aus – trummid

Albumi esitluskontserdid toimuvad:
09.10 TALLINN, Rock Café – külalistena WIDESCREEN MODE (Fin), KONGOMANIA
10.10 TARTU, Rock’n’Roll Heaven – külalistena AUDACIOUS, TRAMONTANA
16.10 VILJANDI, Puhas Kuld – külalisena KONGOMANIA
17.10 PÄRNU, Kuursaal – külalisena KONGOMANIA