“Tiger ja Elin on juba mitu nädalat arutlenud võimaliku kooselu üle,” kirjutab nädalaleht National Enquirer, vahendab Ohmygossip.com.

Möödunud laupäeval nähti Elin Nordegren’i ja Tiger Woods’i koos tütar Sam’i (5) ja poeg Charlie‘ga (4) ühel spordiüritusel Palm Beach’il Floridas. Pärast seda poseerisid nad fotograafidele ja lahkusid koos.

Nädalaleht kirjutab, et paari suhe on oluliselt tugevam kui seda arvata võiks. “Elin tahab suhet taastada tasapisi enne kui ta Tiger’iga uuesti abiellub,” ütleb allikas.

Pärast seda kui tulid avalikuks Tiger’i arvukad seiklused teiste naistega ja abielu lahutati, ei soovinud Elin endist abikaasat tükk aega näha. Lapsi sõidutasid ema ja isa vahet turvamehed ja lapsehoidjad.  Tiger ei kaotanud aga lootust naine tagasi võita ja viimaks soostus Elin temaga rääkima. Asja otsustasid lapsed – nad tundsid isast väga puudust.

Nüüd on Tiger Elin’ile pakkunud abielulepingu alusel üle 200 miljoni dollari juhul kui ta uuesti truudusetu peaks olema. Elin nõuab aga ligi 300 miljonit dollarit, mis moodustab üle poole sportlase varast. “See ei purustanud Tiger’i lootusi, vastupidi, esimest korda oli tal tunne, et Elin võtab ta tagasi”.

“Elin’i lahendus on selline, et tuleb alustada ettevaatlikult, proovikooseluga,” ütleb allikas. “Tegelikult soovivad nii Elin kui Tiger, et perekond taas koos oleks. Juhul kui prooviaeg edukalt läheb, võibki nii minna.”