OHMYGOSSIP – Miks paarid nii kiiresti lahku lähevad viimasel ajal? Miks peale esimest tüli kohe asjad pakitakse? Proovige säilitada oma suhteid, sest võib-olla teistsugust sellist partnerit ei leia Sa kunagi!

Mida aga  teha, et mõlemad  pooled oleksid suhtes rahuldatud ja ei tuleks lahkumineku vajadust? Mida teha, et elada õnnelikus peres?


Usu oma armastatut!

Kõige suurem viga, mida paljud teevad on see, et hakkavad kiiresti petmisjuttu rääkima, isegi siis, kui tegelikult mingeid märke sellest ei ole. Milleks tühja norida? Usalda oma armastatut ja ära ole iga pisikese asja peale armukade. Nagu näiteks see kui mees vaatab tänaval teisele naisele järgi. Pole mõtet — vaatamine ei ole petmine… kas tahate ütelda, et teie seda kunagi teinud ei ole? Mu mees peaks olema armukade, kuna mulle meeldivad pooled Hollywoodi meesnäitlejad ja ma vaataksin neile kohe kindasti kõigile järele. Ma isegi tänaval ütlen oma mehele oh, et see on ilus naine või mees. Võtame seda naljaga ja arutame kas on sekiskas või ei ole. Siia punkti alla saan vist ka ära mainida selle telefoni kontrollimise — ÄRGE TEHKE SEDA.. ma isegi ei hakka selgitama miks! Lihtsalt… DON’T! :D

Usu, et armastus võib kesta igavesti!
Kui Sa seda ei tee, ei suuda Sa kunagi õnnelikus suhtes olla. Mõte, et kord see armastus võib lõppeda, rikub kohe kindlasti teie suhte kohe ära! Usu, et tema on see õige ja IGAVENE!

Olge üksteisele toeks ja tehke asju koos.
Igas olukorras! Kui teil on lapsed, tehke “hoidmis vahetust”, kui näed, et üks pooltest on totaalselt viimasel piiril ja vajab pausi. Või pestke koos nõusid. See pigem vihje meestele, vahel oleks tore kui te aitaksite kasvõi lauda koristada või paneksite kahvlid lauale või jutustaksite samal ajal kui me naised süüa teeme. Minu mees näiteks sel ajal kui ma õhtusööki valmistan, avab veini ja me jutustame köögis maast ja ilmast. Ta isegi katab vahel laua :)) Ja vahel kui meel on kurb… üks kallistus muudab absoluutselt kõik! Ilma midagi ütlemata!

Ärge kunagi kritiseerige üksteise valikuid!

See on jällegi üks kole viga! Selle asemel, et toetada ja rõõmu tunda, kipuvad inimesed kohe kritiseerima ja ideid maha tegema! Et midagi saavutada peab ju proovima. Hoidke parem oma partnerile pöialt!!!  Tuleb tegeleda oma hobidega ja teha asju mida armastate!

TE EI PEA alati kõike koos tegema…
…isegi kui see on väga armas! 90% teete te niikuinii asju koos. Elate ju koos… kuid vaba aega on teil mõlemal vaja… Kui mees tahab sõpradega suusatama, las läheb… Naine mingu enda sõpradega uisutama! Ärge sundige üksteist tegema asju mida te ei taha! Sellest kõigest tuleb vaid palju pahandust ja tüli! Kes tahab baari, kes tahab pubisse… küll te hiljem kodus muljetada saate! Hea suhte nimel TULEB teha palju kompromisse.

Rääkige…
…ärge hoidke mure enda sees. Kui kord kõik mured hinge ja südame raskeks teevad puhkeb kõik välja ja lõhkeb pomm! Mõttekas on kohe pisiasjad ära arutada kui neid sees hoida. Suhe peaks olema avatud, et tunda ühtekuuluvust! Kõige parem on minna pikale jalutuskäigule… siis kipuvad südamed ja SUUD avanema! =) Ei soovitaks alkoholi mõju all olles probleeme lahendama hakata, paljud suhted just selle kuramuse pärast lahku ongi läinud!

Seksige meeldivusest, mitte “PEAN TEGEMA” tunde pärast!

Seks on suhtes väga oluline. Selleta kipuvad paljud suhted lõhenema. Kui Sul täna isu ei ole, küll homme on! Aga ära lase kuud mööda minna, enne kui isu tagasi tuleb… selle ajaga on üks pooltest ammu interneti flirdi peale üle läinud (või mis iganes muu tegevuse, mis teie suhet kahjustab…) Seks peab olema meeldiv, mitte sunniviisiline tegevus. Kui seda tunnet, et TAHAKS, enam üldse ei ole… milleks siis üldse koos olla … kas arvate, et teie suhe on TERVE? Hoidke oma linade vahel (ja peal) kõik soojana. Tunne, et oled oma partneri jaoks ahvatlev ja ihaldatud, hoiab kohe kindlasti suhte soojana ;) Ps! Alati ei pea olema pikka eelmängu, ega voodilinasid. Üllatav vastuseina võtmine võib nii mõnegi külmaks läinud suhte uuesti äratada!  TEHKE UUSI ASJU… KATSETAGE!

Ja viimane… ÄRGE ELAGE OMA ELU ….. FACEBOOKIS. Pole mõtet musta pesu ja suhteid internetti üles panna. Siis võite kindel olla, et see suhe ei jää kestma! Minu mees näiteks on kategooriliselt keeldunud, et ma temast kirjutaksin ja pilte üles topiksin ja ma saan väga hästi aru miks. Ja ma ei taha ka meie suhet kuskil fb seinal arutama hakata! Minu arust see Facebooki suhtelahendus on üks tobe asi…

Mis ma oskan veel soovitada — olge oma partneriga selline, nagu tahaksite, et teiega ollakse. Kinkige lilli kui süda seda teha tahab, mitte seepärast, et vahel PEAB!  Üllatage, hoidke, armastage! Ära lase enda suhtel närtsida, kuna just see kes hetkel SU KÕRVAL võib olla Sinu prints valgel hobusel… Igaveseks! Armastus on üks kuramuse ilus asi. Pole midagi ilusamat kui see, et elada kellegagi, kes Sind igas mõttes toetab ja asju huumoriga võtta oskab. Positiivsed inimesed – positiivsed suhted!

Palju armastust ja rahu teie südametesse.

“Love and you shall be loved.”
/Ralph Waldo Emerson/