OHMYGOSSIP – “Mind ei kurvasta mitte see, et sa mind petsid vaid see, et ma ei saa sind rohkem enam usaldada,” on öelnud üks Saksa filosoof. Usun, et see lühike tsitaat võtab kõige paremini kokku petmise ning selle tagajärjed. Mis ajendab meid petma? Kas hullem on vaimne või füüsiline petmine? Kuidas ja kas andestada?

Mida me saame pidada petmiseks? Kust algab piir petmisel ning mitte petmisel? Petmistest on tekitatud palju müüte ning kordamööda on neid ümber lükatud. Protsendid meeste ja naiste petmiste vahel kõiguvad veel suuremal skaalal. Tegelikult ei oma see kõik tähtsust. Palju suurem kaal on sellel, et petmine toimub just praegu, paari tunni pärast, homme ja tulevikus. See toimub kas meie kõrval kodus, kodust väljas või kuskil kaugemal. Need petmised leiavad aset nii vaimselt kui füüsiliselt, mõlemad on valusad. Kui aus olla, hullem on pikk ja salajane flirt kui üks “tühine” seks!

Kas meil on soov hoida koguaeg mingit toidupalukest pannil soojas?

Küpses vanuses mees. Noorem naine. Kõik toimib päris hästi. Koos nad naeravad ja arutavad tulevikuplaane. Kodu on korras, nõud on pestud, toit on tehtud ja lapsed on õnnelikud. Naine armastab meest ja mees armastab naist. Mees teeb seda, kuid välja ei näita ( meeste ürginstinkt – ei tohi tundeline olla ). Ometigi on kuskil midagi siiski pliidil. Pidevad vestlused arvuti taga, kahtlased sõnumite hääled õhtul, kõned, millele ei vastata. Avatus — avatus igas suhtes ( ükskõik kellega ) on sild harmooniani! Katsu sa siis küsida midagi: “Kas mul ei või sõbrannasid olla, kas ma ei või teistega ka suhelda jneeee…” Teate küll naised! Noh siis tundubki kergem käega lüüa, kuid need sipelgad ( vihasipelgad ) jooksevad kehas edasi, igas ajurakus ja kehaorganis. Kuhu maani? Naises kasvab vaikselt vihauss, mis hakkab mõjuma koduelule ja lihtlabasele suhtlusele. Alguse saab pidev vingumine, näägutamine, vihased laused. Mehele jääb muidugi arusaamatuks, miks küll.

Mis siis ajendab meest seda tegema?

Ego! Mees vajab pidevalt tunnet, et teda tahetakse ja talle ei piisa ühest. Isegi, kui kõik piirdubki vaid lihtsas vestluses või paaris seksis, naaseb ta oma naise juurde ja mõistab, et tal on ikka kodus parim. Mitte kunagi ei saa mõnedel meestel küll. Aina veel ja veel!

Aga mis saab veel ropum olla siin elus kui VALETAMINE? Ma jälestan alkoholi, kõiki mõnuaineid, raha puudust, väsimust — kuid valetamine kaalub siiski kõik selle üle! Elu on piisavalt siiruviiruline, et seda valetamisega keerulisemaks teha. Kui sa oled valinud olla ühe inimese kõrval, siis miks januneda veel kellegi järele? Miks sa arvad, et mujal on parem?

Toidupalukese soojas hoidmise tagajärg!

Igal asjal siin elus on tagajärg. Ja oi-oi, kui suur see on petmisel! See, kes petab, pääseb kõigest ingli tiibadega välja. Kui ta suutis petta, ei ole tal oskust ka süütunnet tunda, noh ta ei ole ju midagi teinud, lihtsalt suhelnud. Kuidas läheb edasi see, keda on petetud? Muidugi läheb edasi — läheb edasi nagu kilpkonn, kellel on kilbi asemel iga sekundi järel kahtlustamised ja pidev hingepiin.

No kui kaua see vaene naine jõuab nüüd seda telefoni jälgida, hoida silma peal faceboogi vestlustel või ennast roheliseks mõelda? Nii võib saada endisest heast naisest vaimuhaige! Pole enam head koduperenaist ega mingit naist, on hüsteeriline naine, kelle teine nimi on PARANOIA!

Targem oleks enne mõelda, mis endal olemas on kui lähed mujale otsima! Tegelikult ei ole mujal rohi rohelisem, kuigi see võib su ilus illusioon olla. Seega, tuleks enne mõelda, kui alustada süütut flirti ning kui kahtluseuss juba hinges on pesa teinud, siis ausalt asjadest rääkida.

Ausust, avatust ja üksteise hoidmist nii palju, kui ma seda Sinu ellu, Teie ellu või enda ellu soovida oskan!