Ajal, mil Eesti otsib juba kolmandat superstaari, valmis eelmisel saatesarja võitjal Jana Kasel (17) koostöös uue mänedžeri Ivar Mustaga esimene täispikk rokkalbum.

Kask sai auhinnaks 100 000 krooni, poole miljoni kroonise plaadilepingu ning ühe miljoni krooni eest reklaamiaega TV3s. Toona Kasega käed löönud produtsent Alar Kotkas noore laulja plaati välja aga ei suutnud anda. Nii võttis Kase oma tiiva alla Must, keda neiu taevani kiidab. “Meie koostööst võib midagi väga suurt sündida,” ütles ta ning lisas, et seda, miks plaaditegemine nii kaua venis, ei tea ta isegi. “Tegelikult polegi see oluline – tähtis on tulemus ja selle kvaliteet.”

Kask soovib teha ka oma bändi, kuhu otsib muusikuid. “Vaja on bassi-, trummi-, klaveri- ja kitarrimängijaid. Ma tahaks, et nad oleksid poisid, sest äkki me lähme tüdrukutega kohe tülli.” Loodava bändiga loodab neiu ka väljaspool Eestit tuntuks saada. “Võib-olla on minu ambitsioonid liiga suured, aga kui midagi väga tahta, siis ma arvan, et saab ka,” ütles ta.