Endine Kate Mossi kallim, rokkar ja The Babyshamblesi esilaulja Pete Doherty tarbis järjekordselt avalikus kohas narkootikume. Seekord tegi ta seda lennukis, kus püüdis ennast süstida. “Mees eelistab päris pilvede vaatlemise asemel ennast pilve tõmmata,” vahendab allikas WENN´ile.

Nädalavahetusel Londonist Genfi lennanud Doherty jäi lennuki tualetis vahele kahtlase süstlaga. Pete Doherty on aastaid võidelnud heroiini ja kokaiini sõltuvusega. Aasta alguses võõrutusravilt vabanenud mees väidab siiski, et on sellest ajast saati olnud täiesti puhas.

Lennuki meeskond veetis ligi pool tundi, üritades Pete´i kempsust välja saada. Kui staar viimaks ukse avas, võisid kõik näha, et rokkar oli täiesti pilves. Üks lennuki reisijatest rääkis meediale: „Meeskond koputas uksele, kuid Pete ei tulnud välja enne kui kümme minutit enne maandumist. Nad viisid ta tagasi tema kohale ja oli näha, et ta ei saanud mitte millestki mitte midagi aru. Üks lennuki töötaja leidis tualetipotist süstla.“

Doherty arreteeriti kohe kui lennuk Šveitsi pinnal maandus, kuid korravalvurite tegevus oli äärmiselt kummaline. Politsei tegi mehele lihtsalt trahvi ja lasi Pete´il seejärel minna kontserti andma. Politsei esindaja sõnas: „Kontrollisime teda ja talle tehti trahv, kuid ma ei saa öelda, mille eest. Ta maksis selle ära ja tal lubati minna.“ Pealtnägijatele jäi mulje, et Pete´l lasti lihtsalt minna, maksis trahvi ja kõik.