Eesti kuulsaimat estraaditähte Anne Veski’t näeb igal reedel teleekraanil — nimelt andis armastatud lauljanna oma “Jah” sõna Venemaa telesaatele “Laulud tähtedega”. “Kuna osalen Venemaa telesaates “Laulud tähtedega”, siis kuni maikuuni olen sellega tegelev. Igal reedel olen ma teleekraanil,” räägib Anne oma lähiaja plaanidest Ohmygossip.ee’le.

Möödunud aastast meenutab ta mitmeid huvitavaid esinemisi, kuid esmajoones nimetab laulja suvist Retrofestivali ning Raimond Paulsi üritust. “Neid põnevaid esinemisi on palju olnud, aga kui midagi kohe ära mainida, siis kindlasti suvine Retrofestival ja Raimond Paulsi üritus,” räägib Anne Veski Ohmygossip.ee’le.

Hiljuti ilmus Anne Veskil taas uus laul — “Üksinda”. Uurime, kes on selle laulu autor. “Selle laulu autoriks on Aleksander Kim ja eesti keelsed sõnad kirjutas Elmari raadio peatoimetaja Owe Petersell. Suured tänud taas Owe Petersellile vahvate laulusõnade kirjutamise eest.”

Pühapäeval, 24.veebruaril toimuva Iseseisvuspäeva veedab Anne Veski kodus pereringis kuid maini on tal käed-jalad tihedalt tegemist täis, sest lisaks esinemistele osaleb Anne Veski ka Venemaa telesaates “Tantsud tähtedega”. “Kuna osalen Venemaa telesaates “Laulud tähtedega”, siis kuni maikuuni olen sellega tegelev. Igal reedel olen ma teleekraanil. Facebookis on võimalik minu tegemistest ülevaadet saada. Suvel on Jerevani kultuuripäevad “Tallinn sõidab Jerevani” ja ma osalen seal. Midagi rohkemat ei tahaks praegu välja öelda.”