“Hakkasin hoolega sporti tegema, suusatama ja aeroobset trenni tegema. Mu keha ütles mulle, et heasse vormi saada, vajaks ta pisut piitsutamist – ainult jalutamisest ei piisanud enam,” räägib aasta eest taaskord emaks saanud lauljanna Anne Loho Ohmygossip.ee’le.

Anne Loho, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
Kiire aasta oli, veebruaris sain taas emaks ja suvel osalesin ansambliga Anmatino suvetuuril. Vahepeal oligi tunne, et 24 tunnist ööpäevas ei piisa, et oma asjadega ühele poole saada aga aja puuduses õpidki aega õigesti kasutama. Jõulude ajal sain võimaluse ühes etenduses näitlejana kaasa lüüa, see oli vahva ja teistsugune kogemus, mis mulle väga meeldis. Eelmine aasta oli mu elus üks
omapärasemaid aastaid-toimus ka selliseid sündmusi, mille mõju saab ehk tunda hiljem.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja aastaks üldisemalt?
Hakkasin hoolega sporti tegema, suusatama ja aeroobset trenni tegema. Mu keha ütles mulle, et heasse vormi saada, vajaks ta pisut piitsutamist – ainult jalutamisest ei piisanud enam. Nüüd ma siis loodangi et kui saan vormi tekivad head ideed ja plaanide teostamiseks on rohkem energiat. Plaan oleks bändiga plaat ilmutada ja suvel ka tuuril osaleda. Mis-kus täpsemalt pole veel paigas aga ütleme nii et plaanid on suured.

Anmatino singel Macarenna osutus ülimalt populaarseks, selle tuules ikka lunitakse uut plaati hoolega. No me püüdleme ikka plaadi poole ja uus lugu “Nüüd ma tunnen igal pool” sai just valmis, nii et plaadimaterjal vaikselt valmib ja tõotab tulla lugude kogumik, millega fännidele pettumust ei valmista.

Kus ja millal võib teid lähemal ajal esinemas näha?

Tulemas mõned reserveeritud üritused aga Rakvere fännidele on teadaanne, et oleme 23. veebruaril esmakordselt Virma pubi laval ja kõige värskemaid uudiseid saab ikka meie kodulehelt www.anmatino.ee.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Jah, olen pikalt mõelnud, et miks inimesed ütlevad alati kuule homme teen, homme räägime, homme vaatame. Tähtsad asjad ja jutuajamised tuleks ikka kohe korda ajada, sest homset ei pruugi tulla, natuke kurb noot lõpetamiseks aga nii on ju?!