Saatejuht, blogija ning kaelani sporti sukeldunud Kertu Jukkum räägib Ohmygossip.ee’le, et ka käesolevaks aastaks on tal suured spordiplaanid juba tehtud. Ekstreemselt Afganistani reisilt naasnud Kertu räägib, et unistada tuleb suurelt ning täitumatuid unistusi pole olemas. “Unistada tuleb alati suurelt, sest pole olemas täitumatuid unistusi, on piiratud mõtlemine. Motiveeritud tegevus unistuste elluviimise nimel on täitumise eelduseks.”

Kuidas on teie jaoks alanud 2013 aasta?
Aasta on alanud põnevalt ning tundub, et jätkub samas rütmis. Saabusin äsja tagasi Afganistanist, kust kajastasin Eesti sõdurite ning kohalike inimeste elu. See oli mu senise elu kõige ekstreemsem ja samas silmi avardavam reis.

Millised sihid olete seadnud algavaks aastaks?

Sportlikus plaanis olen lubanud läbida Tartu maratoni 63 kilomeetrise distantsi ja vallutada Kazbeki üheskoos Alar Sikuga. Kirjutan ettevalmistustest ja suuremateks katsumusteks oma spordiblogis aadressil: kertujukkum.blogspot.com. Tööalaselt jätkuvad raadioreportaažid maa alt ja pealt ning piirist väljaspool ka. Lisaks õpingud magistrantuuris.

Kas unistate suurelt ning kui kõvasti näete unistuste täide viimiseks vaeva?

Unistada tuleb alati suurelt, sest pole olemas täitumatuid unistusi, on piiratud mõtlemine. Motiveeritud tegevus unistuste elluviimise nimel on täitumise eelduseks.

Kuidas veedate vaba aega?
Sportides, raamatuid lugedes, matkates ja maailma eest kinomaailma põgenedes.

Olete aina “lennus”,  kas ja kui palju jääb teil üldse aega koduelu elamiseks, suhteks?
Loomulikult jõuan ma elada koduelu, kõik siin elus peab olema tasakaalus.

Kas on midagi, mida sooviksite Eesti inimestele öelda?

Unistage suurelt, armastage tingimusteta ning uskuge, et iga päev on maailma parim.