Kristiina Ojulandi elukaaslane Raimo Kägu, kes on aastaid arendanud Kaberneemes sadamat, hoteli ja restorani ning oma kätega valmis ehitanud pere maja Ihasalus, räägib armastusest, naistest ja iluideaalidest ajakirja Naised rubriigis Mehesõna. Naiste seljas meeldib Raimol näha aga kõige enam kombineed, paljastas ta saladuse, mis tema meelest naiste riietusesemetest kõige seksikam on.

Küsimusele, milline tuntud naine kehastab Sinu iluideaali ja kas soorollide lähenemine rikastab või vaesestab ühiskonda vastab Raimo: “Merle Palmiste. See vastus on rohkem Kristiinale. Kui ta Brüsselisse ära kaob, hakkan tihedamalt teatris käima. Soorollide lähenemine on loomulik protsess ja ma usun, et see pigem rikastab ühiskonda. Inimesed realiseerivad üha rohkem oma võimeid. See on ainult hea. Naised ja mehed mõlemad võtavad tänapäeval rolle, mida kunagi ettegi ei kujutatud. Naised on edukad tippjuhid, osa mehi jääb lastega koju – mõnele perekonnale see variant sobib.”
 
Raimo avaldab ka, et prostitutsiooniga ei peaks võitlema: “Vanim elukutse oli, on ja jääb. Jõgesid vastupidi voolama ei panda.” Küsimusele aga, kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud vastab ärimees: “Ei. See ongi kooselude peamine purunemise põhjus.”