Tippärimees Toomas Sildmäe seisab abikaasa Ülle Sildmäega teelahkmel. Toomas ei lükka ümber ärieliidi seas liikuvat juttu, et nad on pärast tema romurallit Maseratiga ja avalikkust rabanud perevägivalla juhtumit oma abielu lahutamas. Protsess tõotab tulla karm, sest mängus on sajad miljonid kroonid.

Kogu olukord on tavatu, sest varem ei ole Eesti ühiskonnas kellegi tõus tippu ning vääratused ja kukkumine nii jõuliselt avalikkuse ette jõudnud. Kui välja arvata hiiglaslikku kahjumit kandnud ekspankur Andres Bergmanni juhtum, kelle kunagises Lühikese jala tänava korteris Sildmäe praegu elab.

Allikad kinnitavad, et Ülle on alustanud lahutusprotsessi, mille etteotsa on ta rakendanud jõulise advokaadi. Teise versiooni kohaselt soovib hoopis Toomas lahutada, Ülle mitte. Väidetavalt on paari abielu käärinud tükk aega ning nad elavad juba lahus. Toomas Sildmäe eksabikaasa Katrin Saali-Saul ei oska lahutuse kohta midagi öelda. “Ma ei ole sellega kursis,” sõnab ta.

Toomas Sildmäe ei kinnita ega lükka ümber oma alanud lahutusprotsessi. Hulga küsimusi enda ärilise ja eraelulise seisu kohta võtab ta kokku retoorilise vastuküsimusega: “Mida vastaksid, kui samad küsimused küsiks mina sinult?”