Enamus staare näeb välimuse nimel palju vaeva — nii ranget dieeti pidades kui iga päev trenni tehes. Kuidas nad end vormis hoiavad ja kui palju kaaluvad, sellest kirjutab rootsi nädalaleht Veckans NU!.

175 cm pikkune supermodell Miranda Kerr teeb iga päev tervisejooksu ja poksimist. Peale selle tegeleb ta pool tundi päevas joogaga ja toitub tervislikult. “Igal hommikul joon ma sooja vett sidruniga ja seejärel massiliselt puhastatud vett kogu ülejäänud päeva jooksul. Toidulaual on kala, värsked toorained ja aurutatud köögiviljad. “Ma armastan spinatit, avokaadot, palju rohelist ja brokkolit,” ütleb ta. Miranda kaalub 53 kilo.

Kelly Osbourne  on 160 cm pikk. Enim on ta kaalunud 73, hetkel kaalub 51 kilo. “Ma olen saledam ja elan tervislikumalt kui kunagi varem. See pole normaalne, et ma kannan suurust 32/34, aga inimesed ütlevad ikka, et ma olen liiga paks,” ütleb Kelly. “Ma teen endiselt iga päev trenni, kasvõi 15 minutit, valin hoolega, mida söön ja loen alati läbi, mida toiduaine sisaldab.”

Kui Elizabeth Hurley  tahab alla võtta, sööb ta vesikressisuppi. “Joon vähemalt kuus tassitäit päevas,” ütleb Elizabeth, kes on 173 cm pikk ja kaalub 57 kilo.

Jennifer Lopez  tõuseb kuus päeva nädalas juba kell neli üles ning pühendub pooleteiseks tunniks pilatesele ja tantsimisele. “Ma treenin sellepärast, et pean,” ütleb Jennifer, 164 cm pikk, kaal 67 kilo.

Näitlejatar Blake Lively on 178 cm pikk ja kaalub kõigest 56 kilo, kuid trenni ta ei tee. “Ma olen kohutav, ma ei tee üldse trenni. Armastan väga süüa ja kuna mu perekond on pärit USA lõunapoolsest osariigist, siis pole söök kõige kasulikemate killast. On päevi, mil ma mõtlen: “Oh issand, ma ei ole rahul sellega kuidas ma välja näen, sest ma ei mahu oma riietesse”. Sellisel nädalal söön quinoa‘d (quinoa on ürt, mis kasvab metsikult Lõuna-Ameerikas ning mille seemned on söödavad ja suure toiteväärtusega – toim.) ja tunnen ennast jälle hästi.”

“The Hunger Games” näitlejatar Jennifer Lawrence  kaalub 175 cm pikkuse juures 62 kilo, treenib, kuid selle peale, mida sööb, ta ei mõtle. “Tunnen ennast halvasti kui dieeti pean ja mulle meeldib, kuidas ma välja näen,” ütleb ta.

178 cm pikkune hiphop’i kuninganna Queen Latifa kaalub 99 kilo. Ta on olnud Jenny Craig‘i kaalulangetamisprogrammi propageerija ning võttis selle abil kümme kilo alla, kuid ütles siis: “Ma ei taha olla peenike.”

Realitistaar Kim Kardashian sööb gluteenivabu, ökoloogilisi ja vähese suhkrusisaldusega toiduaineid. Kim on 157 cm pikk, kaalus enne rasedust 56 kilo ning on nüüd kaalus juurdevõtmise üle hirmul. “Ma ei saa magada ja googeldan topeltlõuavastaseid harjutusi. Mul on surmahirm, et see tekib mul!”, kirjutas ta Twitteris.

160 cm pikk “Sex and the City” staar Sarah Jessica Parker  kaalub 45 kilo. Ta armastab pastat, peekonit ja juustu ning et ta seda endale lubada saaks, on ta palganud isikliku treeneri ning tegeleb ka joogaga. “Mulle meeldib elada tevislikult. Kui oled noor, siis võid ringi joosta ja ei pea millestki hoolima, sest nagunii tunned end hästi. Nüüd, kus olen vanem, pean rohkem endaga tegelema,” ütleb ta. Kui näitlejatar kaalus alla võtta tahab, siis sööb ta valget liha, häid rasvu ja madala kalorisisaldusega toiduaineid.

Kui Lady Gaga  lavavormi tahab saavutada, siis sööb ta viis korda päevas ning teeb vaheldumisi joogaga isikliku treeneri juhendamisel kõvasti trenni. 155 cm pikkune lauljatar kaalub 59 kilo. “Jooga tekitab minus tunde, et ma võin hakkama saada ükskõik millega,” kirjutab ta Twitteris.

Jennifer Aniston näeb hea figuuri nimel palju vaeva: “Teen trenni peaegu iga päev, vähemalt viis, kuus korda nädalas. 40 minutit konditsiooni ja spinningut, jooksen või sõidan crosstrainer‘iga või siis teen kõike seda kombineeritult. Peale selle on kord nädalas pilatese treening ja kolm korda jooga. Enne magamaminekut teen mõned kätekõverdused ja venitan end.” Jennifer on 164 cm pikk ja kaalub 57 kilo.

Kui Halle Berry sai teada, et põeb suhkruhaigust, muutis ta täielikult oma söömis- ja treeninguharjumusi. Näitlejatar on 170 cm pikk ja kaalub 52 kilo. “Ma ei söö friteeritud toitu ega valget suhkrut – ainult naturaalset suhkrut, mida sisaldavad puu- ja juurviljad. Ja ma ei söö palju süsivesikuid. Minu jaoks on tähtis tunda end tugeva ja tervena, mitte et mul oleks maailma kõige ilusam tagumik või kõige kenamad ruudud kõhu peal.”

Rihanna, 173 cm pikk ja 57 kilo, avaldab oma saladuse: “Kõige tähtsam on konditsioon. Mul on isiklik treener, kes koos minuga reisib kui mõni suurem üritus toimumas on. Teen trenni iga päev, aga mul on vaja treenerit, kes mind motiveeriks.”

Ka Cameron Diaz teeb nii trenni kui peab dieeti, mis sisaldab palju valku ja vähe süsivesikuid. 175 cm pikkune näitlejatar kaalub 59 kilo. “Olen lõpetanud friteeritud toidu söömise. Olen äärmiselt teadlik sellest, mida ma söön. Jõutrenni tehes ja samal ajal saledaks jääda soovides tuleb hoolega selle peale mõelda, mida sa sööd. Organism peab saama õigeid toitaineid ja tuleb põhjalikult sellele mõelda, mis on kehale parim.”

Christina Aquilera sööb sama värvi toitu ja vahetab värvi iga päev. Esmaspäeviti sööb ta valget värvi toitu, teisipäeval punast jne. Viimastel aastatel on ta kaalus juurde võtnud ja kaalub oma 157 cm pikkuse juures 68 kilo, ent ütleb ise, et on oma kurvika keha üle uhke.

Kahe väikese lapse ema Jessica Alba on 170 cm pikk ja kaalub 56 kilo pidades nii dieeti kui treenides. ” Üritan iga päev trenni teha 45-60 minutit. Hommikusöögiks söön munavalgest tehtud omletti, selle juurde kas siis puuvilja või kohupiima ja ühe virsiku. Lõunaks söön salatit ja õhtusöögiks enamasti juurvilju kana vöi kalaga. Päeva jooksul söön ka kuivatatud puuvilju või ühe shokolaadi- või maasikamaitselise külmutatud jogurti. Magustoite ja leiba ma ei söö.

Megan Fox, 163 cm pikk näitlejatar  taastas kiirelt oma raseduseelse kaalu 52 kilo. Näitlejatar on öelnud, et tema kauni keha saladus peitub selles, et kolm korda päevas, enne igat söögikorda, joob ta väikese klaasi õunasiidriäädikat.

64 kilo kaaluv ja 175 cm pikk Mariah Carey sööb kolm korda nädalas ainult lillat värvi toiduaineid. “Selleks on näiteks ploomid, lillad viinamarjad ja auberginid. Ta on 4,5 kilo alla võtnud ja tal on selle üle hea meel, et ülejäänud aja võib ta süüa seda, mida tahab.,” ütleb allikas.