Kahe aasta eest ettevõtja Veikko Maripuuga kihlunud ning ühise poja saanud eksmiss Laura Kõrgemäe läks mehest lahku ning liigub nüüd ringi kasiinomiljonär Armin Karu poja Erik Karu seltsis.

Veel augustis kirjutas Kroonika, et 27-aastase Laura Kõrgemäe ja tema lapse isa, 40-aastase Veiko Maripuu pulmapidu ei jää tulemata, kuid nüüd kinnitas Kõrgemäe ajakirjale, et mees kolis nende ühisest kodust välja ning paar elab alates eelmise aasta lõpust lahus.

Kõlakad paari suhte lagunemisest hakkasid liikuma aga juba mõni nädal varem, kui Kõrgemäed hakati koos 25-aastase Erik Karu‘ga seltskonnas nägema.

Ka sotsiaalvõrgustikes ei ole noored oma läbisaamist varjanud: 13. jaanuaril postitas Kõrgemäe Kroonika andmetel Eriku Facebooki foto, millel oli kujutatud liivale joonistatud südant ning lisatud juurde tekst “Musi!” ning 9. detsembril postitas Erik oma Facebooki foto, kus ta Tartu Raekoja platsi jõulupuu taustal kedagi Laura-nimelist tikk-kontsadel blondiini suudleb.

Erik Karu, kelle käest ajakirjal kommentaari saada ei õnnestunud, seostati veel eelmisel aastal Pärnu kaunitari Reana Aabna’ga, kes nüüd kuuldavasti kossuäss Martin Müürsepaga “hästi läbi saab”. Põnevad vangerdused!