Katrin Siska unistus: Tahaksin saada kultuuriministriks

Augustikuus Keskerakonnaga liitunud Vanilla Ninja liige Katrin Siska on muusikaga tegelemise mõneks ajaks teisejärguliseks jätnud ning rabab tööd hoopis poliitikarindel, lootuses nelja aasta pärast saada kultuuriministriks. “Vanilla Ninjaga on meil rahulikum periood, uut plaadimaterjali tänase päeva seisuga ei plaani. Kuid rokilikke ja akustilisi kontserte anname jätkuvalt nii Eestis kui ka välismaal,” räägib Siska Publikule.

„Kultuuriminister Siska kõlaks hästi!” vastab Katrin Siska online-intervjuu küsimisele, kellena näeks ta end 4 aasta pärast. „Samas, ma ei tahaks midagi ära sõnuda. Eks seda näitab aeg.”

Katrin lükkab kohe ümber väite, nagu oleks tema töö vaid linnapea Edgar Savisaare vihmavarju hoida. „Üsna aeganõudvad on ettevalmistused linnapea saatmiseks ühel või teisel üritusel,” kirjeldab Siska oma praeguseid tegemisi-toimetusi poliitikavaldkonnas. „Valmistan ette küsimused, mida linnapeale võidakse esitada. Seejärel koostan memo ja ka olulised kõnepunktid, juhul, kui linnapea peab esinema. Sellest võite järeldada, et kindlasti ei piirdu minu töö pelgalt vihmavarju hoidmisega!” räägib Katrin.

Katrinit ja Vanilla Ninjat võib juba 17.oktoobril Narvas Geneva keskuses kontserti andmas näha.