OHMYGOSSIP — Moetoimetaja Susannah Frankel kajastab Grazia.daily.co.uk’s kirglikult 21.jaanuaril “Paris Haute Couture Fashion Week’il” aset leidnud Dior’i show’d, milles kiidab Belgiast pärit 45-aastast Diori loovjuht Raf Simons’it ning lisab, et Simons tõi oma teise kollektsiooniga Christian Diori’ile kõige kaunima hinguse kevadet lumisesse Pariisi.

Oma kollektsiooniga on rahul ka Simons ise. “Ma soovisin teha üheselt arusaadava kollektsiooni sellel hooajal, mis on otseselt inspireeritud kevadest,” rääkis Diori loovjuht.

Diori esimene üllatus oli kuulsa Jardin des Tuileries’i järgi poodiumile kujundatud haljendav aed. Modellid kõndisid ilupuude vahelt läbi nagu kehastaks kevadel puhkevaid pungi. Show alguses on nad vaoshoitud ja isegi tagasihoidlikud, kuni järg järgult täies ilus õide puhkevad. Kalliskividega kaunistatud kleidid meenutavad tulbiõisi, osalt põlvedeni, osalt pahkluuni ulatuvad seelikud on kitsad ning meenutavad justkui vahast liiliaid. Kiht-kihilt on sätitud siidist kroonlehed koos õrnade tikanditega. Kaunis ja kevadine!

Pilte kollektsioonist vaata SIIT