Lõviosa talvest seisab alles ees, just seetõttu on koerte varjupaikades nõudlus korralike ja soojade kuutide järele suur. MTÜ Aita Nõrgemat käivitas detsembri alguses projekti, mille käigus kogutakse raha, et ehitada 50 uut ilmastikukindalt koerakuuti.  Kuute vajaksid hädasti nt Pärnu, Viljandi, Valga ja Võru varjupaigad, kus nende seisukord on üks halvemaid.

MTÜ sai alguse 2008 aasta sügisel kui grupp Tallinna noori otsustasid eelolevate jõulupühade puhul koguda kingitusi ja annetusi kodutute loomade tarbeks.Miks seekord lagnes valik just koerakuutidele räägib MTÜ Aita Nõrgemat asutaja ja praegune juhatuse liige Risto Kask: “Käesoleval talvel korraldame kampaaniat koerakuutide ehitamiseks, otsus koerakuute valmistada tuli koostöös loomade varjupaikadega. Koerakuudid on vara, mis paljudes Eesti varjupaikades, eriti väljapool Tallinnat asuvates varjupaikades, on osaliselt amortiseerunud ning vajab väljavahetamist. Kuna korralikke nõuetele ja vajadustele vastavaid koerakuute on väga kallis ehitada, on mitmetes varjupaikades tänasel päeval kasutuses kuudid, mis ei taga loomale vajalikku elukeskkonda.

Soovime seda muuta ning õige pea ehitada lagunenud kuutide asemele 50 korralikku vastupidavat koerakuuti. Loodame, et Eesti inimesed tulevad meile selle eesmärgi saavutamisel appi!“

Oma panuse saab anda ülekandega MTÜ Aita Nõrgemat arvelduskontole SEB pangas a/a 10220093334016 või telefoni teel – helistades numbrile 900 1212 . Ühe telefonikõne hind on 2 eurot ning raha arvestatakse juurde järgneva kuu telefoniarvele kõne 11ndal sekundil.

Kindlasti on Eestis ka neid inimesi, kellel pole võimalik rahalist toetsut teha aga kellel seisab koduhoovis üks korralik aga kasutu kuut. Risto Kask kinnitab, et sellised kuudid leiaksid kohe kindlasti kasutust ja ka säärane abi on igati teretulnud.