“Sooviksin, et uuel aastal oleksid inimesed natukene sõbralikumad ja lõbusamad ning ei toriseks ega mossitaks nii palju. Positiivsus peab siin ilmas ikka ülekaalus olema,” räägib armastatud tantsutäht ning spordisõber Marko Kiigajaan Ohmygossip.ee’le.

Marko Kiigajaan, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
Eelnev aasta oli mul täis töid ja tegemisi ning kindlasti ka rohkesti sporti. Spordiga seotud üritustest on mul väga hästi meeles suvine Eesti meistrivõistluste kuldmedal footvolley‘s (ranna jalgvõrkpall), mille võitsime koos paarilise Paul Reinoltiga. Tähtsal kohal on ka sama ala Euroopa meistrivõistlustel saavutatud kõrge 5. Koht (koos Henry Hoolmaga). Lisana veel edukas korvpallihooaeg, mis kulmineerus kuldmedaliga Tallinna kossuliiga c-divisionis ja vägagi positiivse laengu andis ka rannajalgpallihooaeg, kus isiklikult sain jala vaikselt sisse ka Eesti koondisse. Positiivse poole pealt jäid veel meelde ka rannajalgpallurite kümnevõistlus ja heategevuslik võrkapalliõhtu Kalevi spordihallis.
Töö alaselt olen väga rahul oma juhendatavate edasiminekuga tantsuspordis. Eriti rahulolevalt võin ma ennast tunda oma kõige pisemate õpilaste tõttu. Nii mõnigi on tantsinud ennast tantsuspordi areenil märgatavaks.

Kus ja kuidas te veetsite oma jõulupühad ja aastavahetuse?

Jõulud veetsin ma koos oma vanematega ning õe perega Pärnus. See on saanud juba ausalt öeldes traditsiooniks, sest seal on minu lapsepõlvekodu. Uut aastat plaanisin vastu võtta Kihnus, kuid kahjuks see plaan luhtus, sest ilmataat ei olnud sel hetkel just kõige parem sõber. Seega tegin plaanid ümber ja viimased tunnid vanast aastast sain veeta sõbra juures Nõmmel tünnisaunas. Ausalt öeldes kogesin ma seda esmakordselt ja päris mõnus oli. Hiljem vaatasime mäe pealt ilutulestikku, mis linna kohal oli ja nautisime seltskonda. Pean mainima, et olin aastavahetusel esimest korda Tallinnas ja ei pea oma valikut kahetsema.

Millised on plaanid lähemal ajal ja ka kaugemas tulevikus?

Lähiajal olen ma suuresti pühendunud oma tööle. Tegelen igapäevaselt inimeste juhendamisega tantsupõrandal ning samuti soovin ka ennast oma erialal aina rohkem täiendada. Samuti tahaks proovida ka ära kohtuniku töö. Lähitulevikus peab algust tegema ka tulevase rannajalgpallihooaja komplekteerimisega, sest minu loodud võistkond mängib Eesti meistriliigas ja sealgi ei tohi häbisse jääda. Siinkohal suured tänud meie toetajatele, kelleks on Kanal 2, Eckeröline ja Vitamin Well. Treeningud peaksid juba veebruaris algama. Eks mul veel mõni salasoov on, mis võiks täituda, aga seda vaatame aasta lõppus, kuidas läinud on.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Sooviksin võibolla, et uuel aastal oleksid inimesed natukene sõbralikumad ja lõbusamad ning ei toriseks ega mossitaks nii palju. Positiivsus peab siin ilmas ikka ülekaalus olema.