“Möödunud aasta oli üks parimaid mu elus,” hõiskab tuntud Soome fitness-staar Janni Hussi. “Lõpetasin Soome Spordiinstituudi, mu fitnessi äri läheb hästi ja mis loomulikult kõige olulisem — ma kohtasin oma unistuste meest!” (Janni käib maailmakuulsa NHL hokimängija Lauri Korpikoski´ga – toim.)

“Ma ei ole mitte kunagi nii õnnelik olnud,” räägib Janni Hussi Ohmygossip.ee’le ning lisab, et talle on väga suur au olnud meiega koostööd teha. Janni on andnud Ohmygossip’ile arvukaid eksklusiivseid intervjuusid, osalenud mitmetes Ohmygossip Couture’i fotosessioonides ning tema pildid on korduvalt valitud Ohmygossipi “Picture of the day” päevapildiks.

Janni räägib Ohmygossipile, et Jõulud veetis ta koos kuulsa boyfriendiga rahulikult Ameerikas. “Minu Jõulud ja aastavahetus möödusid suurepäraselt! Jõuludel olime koos Lauriga ja lihtsalt puhkasime ja sõime. Samuti tegime väikese jalutuskäigu ning mängisime tennist. Jõulud möödusid väga rahulikult, mida mul oli ka tarvis, sest alustasin juba spetsiaalset dieeti, et kevadel osaleda taas fitness võistlusel. Nõnda, et mind ootab ees päris raske kevad — teen 12 korda nädalas trenni ja väike puhkus kulus marjaks ära,” paljastab Janni. “Aastavahetusel hängisime sõpradega koos ringi ning vaatasime ilutulestikku.”

Janni kuulub ka nende inimeste hulka, kes armastavad aastavahetusel uueks aastaks plaane teha ja endale väiksemaid ning suuremaid lubadusi anda. “Jah, ma teen tihti plaane ja annan endale lubadusi. Sellel aastal otsustasin pühenduda täielikult fitnessile ja anda endast parim kevadel toimuvatel fitnessi võistlustel.”

Möödunud aastast on Jannile aga kõige eredamalt meelde jäänud kooli lõpetamine. “Üks meeldejäävaimaid sündmusi eelmisel aastal oli kahtlemata viimane koolipäev, millal nägime klassikaaslasi viimast korda. Üheltpoolt olime kõik õnnelikud, et õpingutega ühele poole saime, teisalt aga oli see ka natuke kurb.”

Janni oli ka üks kolmest tuntud soomlannast, kes jõudis Eesti “Populaarseim persoon 2012” tabelisse ning hõivas auväärses top10’s kaheksanda koha. Küsisime temalt kui kahtlemata edukalt ja tublilt sportlaselt ning avaliku elu tegelaselt, mis on tema meelest edu valem. “Oeh, see on raske küsimus… Aga arvan, et oluliseim on siiski see, et jäädakse iseendaks ning ei muudeta endas teiste pärast midagi. Ja loomulikult kui lähtuda spordi-vaatevinklist, siis alati püüa anda endast parim ja ära kunagi anna alla!”

Fotod: © Ohmygossip Couture/ Mika Pulkkinen