Skandaalne lauljatar Madonna, kelle kontserti said hiljuti ka eestlased nautida shokeeris taas maailma. Väidetavalt kavatseb ta oma toy-boy Jezus Luz´iga (22) abielluda. Madonna tahab juba sel aastal Jesusele “jaa” öelda. Seda väidab ajakiri Hello!, kes täna tsiteerib popikuninganna biograafiat kirjutavat kirjanikku Randy Taraborrelli´t, kirjutab DailyMail. 51 aastane Madonna valmistuvat oma kolmandaks abieluks, mis saab toimuma juba enne aastavahetust.

Madonna üheksa kuud kestnud suhte ajal endast 30 aastat noorema modelli Jesus Luz´iga on viimasest lõpmatuseni meedias kirjutatud kui laulja toyboy´st. Nüüd olevat aga suhtel tõsi taga. Taraborrelli sõnul on Madonna öelnud: “Ta on nii tore. Ta pöörab mulle kogu aeg tähelepanu. Ma peaksin tõenäoliselt sama tegema. Ma usun, et ta saab nüüd aru, et ma olen veidi enesekeskne.”

Taraborrelli kirjutab, et pulmapidu võib toimuda juba enne aastavahetust: “Madonna on hull Jesuse järele ning on öelnud oma lähedastele sõpradele ja perekonnaliikmetele “ma võin täiesti kindlalt näha end Jesusega abiellumas. Ja, see on täiesti kindlalt arvessevõetav”.”

Üks Madonna sugulane on öelnud kirjanikule, et Madonna ei taha abiellluda vaikselt ja omaette: “Ta tahab, et see oleks fantastiline sündmus.”

Üks lähedane sõber lisab: “Loomulikult on nende seks tulikuum. Kui aus olla, siis see ongi nende suhtes põhiline.”

Varem on madonna olnud abielus filmilavastaja Guy Ritchie ja näitleja Sean Penn´iga.