Piret Järvis on alati olnud paljude imetlusobjektiks — nii Vanilla Ninja liikme, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressinõuniku, saatejuhi kui ka “Pealtnägija” reporter-toimetajana ja väga vähesed teavad, et mitte alati pole Piret end oma tegemistes kindlalt tundnud.

Kui Piret möödunud kevadel korraks Ewert and the Two Dragonsiga Prantsusmaal “Pealtnägija” reportaaži tehes kaasas käis, meenus korraks Vanilla Ninja aegadest pärit “tuuritunne”, mis tekitas nostalgiat, kuid läks väga ruttu üle. “Mulle tuli meelde, kuidas megatuuritamise ajal nii väga kodu igatsesin ja kuidas mu koduks oli mitu aastat järest kohver ja kuidas tekkis tunne, et appi, ma ei taha seda!” meenutab ta ajakirjale Anne&Stiil antud avameelses intervjuus.

Korraks tundis kaunitar ummikutunnet ka pärast ninja-aega: “Mingi periood oli elus läbi saanud, aga seda, kuhu edasi tahtsin minna või mida peale hakata, veel ei teadnud ning ühel hetkel kadusid unistused ära, mitte miski ei pannud silmi särama.” Nüüdseks on Piret oma rahu leidnud ja unistused teostanud ning nendeks on oma hubane pesa maakodus koos kallima Kallervo Karuga ning paljunõudev ajakirjanikutöö ETV’s.