Septembris startinud “Selgeltnägijate tuleproovi” osalejaist on vaid Washtaral ennustaja kogemus. Saate võitjat ta seevastu ennustada ei soovi. Mulluses “Selgeltnägijate tuleproovis” triumfeeris Nastja, tänavu on saates kaks mitte-eestlasest osalejat – Washtara (55) ja Sergei (22).

Selgeltnägija sõnul ei saa täiesti vältida ebameeldivusi ja saatuselööke. “Võib aga sellest väiksemate kadudega välja tulla. Parem on kaotada majauks, kui maja, parem on käia mõnda aega karkudega, kui kaotada jalad. Inimesel on valik, kuidas käituda ühes või teises olukorras,” räägib ta Postimehele.

Washtara on veendunud, et inimene on alati süüdi. “Kui temaga toimub midagi halba, siis tähendab, et ta on midagi valesti teinud,” ütleb ta. “Näiteks kui ma poleks söönud halvaks läinud suppi, poleks saanud toidumürgitust. On olemas põhjus, on ka tulemus. Inimesed teevad vigu pidevalt, valed teod lõpevad alati inimese jaoks halvasti.”

“Ühte asja võin kindlalt öelda – mitte kunagi ei hakka ma teistele maagiat õpetama. Kui annad inimesele relva – ta kasutab seda kindlasti kurjal eesmärgil,” nendib ta.