OHMYGOSSIP — Sel laupäeval, 22. detsembril, toimub klubis Hollywood heategevuslik üritus, mille käigus esitleb Triin Tulev enda poolt kokku pandud kogumik-albumit. Samal üritusel kogutakse ka Eesti puuetega lastele mänguasju – iga inimene, kes tuleb klubisse mänguasjaga, saab baarist klubi kulul Aura mahlaga kokteili.

“Kui siinkohal üldse küsida “miks?” siis ütlen lühidalt – kui mingi teema on mulle südamelähedane ja näen, et saan aidata, arendada ja teiste päevadesse ka päikest tuua, siis ei saa sellest teest iialgi takistusterada. Süda ja mõistus koos teavad, mis on õige. Leian, et on äärmiselt tähtis suunata tähelepanu ja viia nende laste päevadesse omalt poolt päikest. Eriti nüüd – jõulude ajal, peaksime üksteist heade tegudega meeles pidama,” kommenteerib Triin Tulev, Club Hollywoodi kliendisuhete juht pressiteates. “Hetke seisuga on Eestis vanuses kuni 16 puuetega lapsi  8407.“

Rääkides Ohmygossip.ee’ga eesseisvast toredast üritusest lisab Triin, et erivajadustega lapsed on tal juba tükk aega südames. “Otsa kooli aegadel käisin kooli lauluansambliga erivajadustega lasteaedades ja noortekeskustes esinemas. Teine kord käisin jutustamas maailmas nähtust, reisidest, vaatasime koos pilte ja videoid,” räägib Triin Ohmygossipile. “Rääkisime sellest, et kõik on võimalik, kui oma unistusi järgida. Hiljem, minu nö Aasia- aastatel (2008-2012) kodumaal külas käies tegin samadele toredatele inimestele laagrites ja keskustes muusikateraapiat, mida õppisin oma emalt.”

Triin on kokku pannud muusikakogumiku, millel saab kuulda andekate Eesti muusikute teoseid. Plaadil teevad kaasa Mart Sander, Rain Porss koostöös Mariann Saarega, Rebel, Pilvikud, Taavi Tulev. Kirsiks tordil Pille-Riin Karro koostöös Grind’i ürituse korraldaja Joosep Järvesaarega ning Sofia Rubina ja väliseestlasest country ja rocki artist Paul Lepik.

Laupäeval peol astuvad üles DJ’d Triin Tulev ja Widenski, live-esituses imeline Sofia Rubina! Kuni kella 1ni on kõigile sissepääs tasuta, nii et mängukarud kaenlasse ja teeme koos head!