Kaunis Miss Universe Norway 2012 Sara Nicole Andersen räägib eksklusiivses intervjuus Ohmygossip.ee’le, et vaatamata praegusele missi- ja modellikarjäärile on tal tulevikuks sootuks teised plaanid. Nimelt soovib Sara saada laste psühholoogiks. “Umbes viie aasta pärast näen ennast töötamas laste psühholoogina,” paljastab kaunitar Ohmygossipile.

Kuidas valmistas ennast Sara aga ette praegu Las Vegases toimuvaks “Miss Universe 2012” võistluseks? “Tegin kõvasti trenni ja võtsin joogatunde,” räägib Sara ning lisab, et lisaks enda vormishoidmisele pani ta suurt rõhku ka koostööle sponsoritega ning kohtumistele eelmiste aastate missikandidaatidega.  “Suur osa missivõistluseks ettevalmiseks koosnes ka koostööst sponsoritega ning samuti sain kokku varemate aastate missidega, kes mulle näpunäiteid ja head nõu andsid,” räägib Sara, kes on ka Ohmygossip Couture’i uus reklaamnägu ja koostööpartner Norrast.

Oma eeskujuks peab Sara Nicole tippmodell Adriana Lima’t. “Minu eeskujuks on Adriana Lima, sest ta on elus nii palju saavutanud elus ja see kuidas ta kogu aeg tegutseb on väga inspireeriv.”

Vabal aja pühendab Norra miss trennile ning perekonnale. “Vabal ajal harrastan ma Kickboxing’ut ja veedan aega koos perega, kellega mind on väga õnnistatud!”

Räägime Saraga ka moest. Sara räägib Ohmygossipile, et tema stiil varieerub kõvasti vastavalt meeleolule. “Minu stiil on väga erinev ning see sõltub tihti minu hetkemeeleolust. Võin olla väga stiilne ja samas “väga hull“, ma armastan värve ja ma armastan oma rõivaid ja aksessuaare segada ning üksteisega sobitada! Igapäevaselt kannan aga peamiselt nahast pükse, neetidega kingi ja tavalist kampsunit. Mida rohkem neete, seda lahedam! Olen täielikult needi-inimene!”

“Isik, kes mind moevaldkondades vast enim inspireerib on Marc Jacobs, ma armastan tema brändi ja stiili väga. Väga stiilne ja fantastiline!” Samuti armastab kaunitar klassikalist Chanel’it. “Üheks minu lemmikpoeks on kindlasti Chanel!”

Uurime kaunitarilt ka seda, kaua ta igapäevaselt peegli ees veedab, et alati kaunis ja särav välja näha. “Ma veedan kaks tundi. Selle aja sees sätin valmis riided, teen korda näo ja keha,”  ütleb kaunitar ning paljastab ka, et asi mis tal alati endaga kaasas on on huulepulk. “Kannan alati huulepulka endaga kaasas, huulepulgad on tüdrukute parimad sõbrad!”

Vaata lisaks:
Ohmygossip Couture lõi käed Miss Universe Norway Sara Nicole Andersen´i ja Miss Universe Sweden Hanni Beronius´ega!

Miss Universe Sweden 2012 Hanni Beronius / Miss Universe Norway 2012 Sara Nicole Andersen