Järgmine aasta on meie aasta, räägib koos abikaasaga Mao-aastal sündinud Anna Levandi Ohmygossip.ee’le. “Südamel on ainuke soov, et kõik mu lähedased oleks terved, muud unistused ja eesmärgid on saavutatavad.”

Anna Levandi, mida põnevat teie lõppevast aastast meenutaksite?
See aasta oli minu jaoks väga emotsionaalne, äärest ääreni. Uued ja väga noorendavad tunded, seoses eelmise aasta detsembris lõppenud “Tantsud tähtedega” saatega. Huvitav kogemus kohtuniku rollis saates “Tantsi tagumik trimmi”. Suurepärane enesetunne seoses ideaalse keha ja vaimu vormiga kevadel ja suvel. Tuli uus õpilane kellega taas tekkis võimalus tegeleda tippspordiga, mis andis professionaalses mõttes uue ja värske laine tööl. Juba sügise keskel alanud koostöö tõi silmnähtavad tulemused, mis andsid veel rohkem jõudu töös…. ja siis elu raputus, mis tõi mind maa peale tagasi. Kõige vanema poja raske haigus! Võitlus on alanud ja ei lõpe enne kui võit on käes. Selle taga oli raske nautida uut showd “Tähed jääl”.

Millised on teie plaanid jätgmiseks aastaks?
Järgmine aasta on meie Allariga aasta, mõlemad oleme sündinud Mao aastal. Kõigepealt ootame oma vanema poja paranemist. Loodame ka, et keskmisel pojal läheks hästi Ameerikas nii tennises kui ülikoolis ning kõige noorem poeg läheb 1 klassi. Tööd teen erilise naudinguga ja usun et tulemused ei jää tulemata. On üks unistus, Kilimandjaro vallutamine, aga see võib täitmata jääda, just töö tõttu.

Kuidas teile meeldis “Tähed jääl” žüriis olla ja Mairold Millerti võit?
“Tähed jääl” show õnnestus suurepäraselt ja mul oli kõige suurem rõõm, et võitis just minu tantsupartner Mairold Millert!

Kus ja kuidas te veedate oma jõulupühad ja aastavahetuse?

Jõulupühad veedame Otepääl Allari vanemate majas, kogu suur Levandi pere (16 inimest!!!). Aastavahetuseks saime pojalt kingituse, piletid Estonia “Maskiballile”.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Südamel on ainuke soov, et kõik mu lähedased oleks terved, muud unistused ja eesmärgid on saavutatavad.