“Jõulud veedan maal vanaisa ja vanaema juures. Aastavahetuseks lähen aga tööle. Kui viimased aastad olen kuidagi vabaks saanud, siis see aasta töötan. Sõpradel pole ka veel mingisuguseid põnevaid ideid ja ma siis lähen kindla peale välja ja olen ise ka peol/tööl,” paljastab saate “Tähed jääl” võidumees Mairold Millert Ohmygossip’ile.

Mairold Millert, palju õnne saate “Tähed jääl” võitmise puhul! Kuidas tunne on ja keda pidasite oma suurimaks konkurendiks saates?
Kõigepealt suured tänud õnnitluste eest! Tunne on super ja mul on äärmiselt hea meel, et sellest projektist osa võtsin. Konkurendid olid kõik ja väga meeldiv seltskond oli. Kedagi otseselt karta ei osanud, sest ei teadnud isegi, kuidas see jää libisema peaks.

Kui kaua uisutrennid päeval kestsid ja kas pidite uiskudel tantsima igal päeval nädalas?

Uisutrennid kestsid kaks kuni kolm tundi. Kui meid vähemaks jäi sai ka viis tundi tehtud. Täpselt nii palju, et oleks mugav pühapäeval ärgata ja ei pea muretsema kas kava üldsegi peas on. Trenni tegime iga päev ja kuna meie Juliaga käisime ka oma töid tegemas, siis saimegi kokku tavaliselt alles 22.00 ja pool naljaga sai tõsist trenni tehtud.

Millised olid naljakamad ja põnevamad hetked saates osalemise aja jooksul?

Naljakaimad hetked olid ehk kantri kava treenides. Seal läks mõte nii lendama, et kuidas veel nõmedam ja naljakam olla. Kõik toimus huumoriga ja väga meeldiv mälestus on sellest. Veel meeldis väga lendamise kava. Algul oli see idee mulle vastu ning lõpuks oli äärmiselt kahju, et enam seda teha ei saanud. Fantastiline tunne oli seal trosside küljes üle stuudio lennata. Ka Trikivabriku kutid olid super, toetasid igat ideed ja pakkusid ise väga paljusid asju välja.

Kuidas hindate “Tähed jääl” žürii kommentaare ja hindamist?

Kohtunike sai ju päris palju kritiseeritud just sellepärast, et nemad seda piisavalt ei teinud. Hinded ja jutt ei läinud tihtipeale kokku. Ootasin konkreetsemat tagasisidet, et areneda rohkem ja teaks mida parandada. Viimasteks saadeteks jõudsid nad juba sellele tasemele mida neist oodanud oleks. Muidu lõbus ja tore kolmik ja vaatamata kõigele on mul enda ala professionaalide suhtes väga suur austus.

Kuidas ja kus te veedate oma jõulud ja aastavahetuse?
Jõulud veedan maal vanaisa ja vanaema juures. Aastavahetuseks lähen aga tööle. Kui viimased aastad olen kuidagi vabaks saanud, siis see aasta töötan. Sõpradel pole ka veel mingisuguseid põnevaid ideid ja ma siis lähen kindla peale välja ja olen ise ka peol/tööl. Vabank teeb ühe korraliku peo ja usun, et see saab lõbus olema.

Mida põnevat te meenutaksite üldse lõppevast aastast?

Olen üldiselt aastaga rahule jäänud. Sai palju tööd tehtud ja mõnel reisil käidud. Eriti jäi meelde Malta – kindlasti lähen tagasi! Veel sai sõpradega tehtud üks tore ettevõte Bar Catering millega nüüd erinevatel üritustel keelekastet pakume. Idee on selles, et kui tekib soov näha enda peol professionaalide poolt tehtud maistvaid ja ilusaid kokteile või äkki õppida ja proovida ise neid teha, siis selleks olemegi loonud Bar Cateringi. Meil on kohe kohe jõuludeks valmis ka koduleht ja loodetavasti kõik muu milleks palju tööd tehtud on. Üritusi teeme juba praegu, nii et kui tuleb sünnipäev, firmapidu või tüdrukuteõhtu, siis võib meiega julgelt konsulteerida kuidas sellele vürtsi lisada.

Millised on plaanid järgmiseks aastaks?

Järmisel aastal kavatsen palju tööd teha ja ka puhata mõnes toredas kohas. Loodetavasti tuleb taas midagi põnevat, mis oleks omamoodi väljakutse ja huvitav kogemus.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Sooviks kõigile hoopis ilusat jõuluaega ja rohkem positiivset mõtlemist. Samuti soovin rohkem sallivust teiste inimeste suhtes. Ise elan põhimõtte järgi – “Nii nagu koer külale, nii küla koerale”. Usun, et see peab ka paika.